Antena Căutare

Unde are un tatuaj cu un iepure Maria Andria? Ramona Olaru: E aproape de morcov!

Maria Andria, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a dezvaluit, in direct, unde si-a tatuat un iepuras.

Ne-am obișnuit deja cu personalitatea colorată a Mariei Andria însă această nu încetează să surprindă de fiecare dată. Invitată astăzi să cânte noua ei piesă la Neatza cu Răzvan și Dani, aceasta a făcut și o dezvăluire în direct despre noul ei tatuaj.

Maria și-a tatuat un iepur într-o zonă mai puțin văzută de oamenii din jurul ei și ca să le explice mai bine telespectatorilor a arătat locul pe corpul lui Dani. Se pare că aceasta și-a făcut un tatuaj chiar pe fund!

Ramona nu s-a putut abține și a făcut o glumă pe tema aceasta: „E aproape de mocov”. Hohotele de râs nu s-au oprit nici după ce Dani i-a făcut observații: „Câteodată e bine să ții gluma acolo și să nu o spui!”

Gabriel Tamaș vorbește despre momentul din Israel: „Am lucrat două luni în folosul comunității la un spital. A fost o ex... Foamea s-a mutat în online! 8,4% din românii își comandă mâncarea de pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x