Antena Căutare

FOTO&VIDEO! Test 100% electric cu Citroen C-Zero!

Evenimentele cotidiene sunt prezentate in direct, in cadrul emisiunilor TV de stiri, divertisment, sport, etc. Iar presa scrisa analizeaza subiectele fierbinti in paginile de a doua zi. Profitand de dinamica online-ului, a1.ro v-a oferit, in premiera pentru media auto din Romania, joi, 12 mai, la ora 10.30, posibilitatea sa urmariti in timp real o evaluare pertinenta a Citroen-ului C-Zero, prima masina europeana 100% electrica.

Impatimit al cailor putere, fie ei turbo sau aspirati, Razvan Scaesteanu a uitat pentru scurt timp mirosul de benzina sau motorina si a pornit la volanul Citroen-ului C-Zero intr-o scurta calatorie in viitor, in lumea tehnologiilor alternative.

Afla cum poti sa faci "plinul" la masina cu circa opt lei (da, 8 RON!), dar si ce efort financiar presupune achizitionarea unui astfel de vehicul!



Nevoia de mobilitate, caracterul epuizabil al petrolului, gazele cu efect de sera si cresterea perpetua a preturilor carburantilor i-a determinat pe specialisti sa dezvolte sisteme alternative de propulsie.

Vezi ce solutie propune Citroen si afla avantajele si dezavantajele masinilor electrice vizavi de cele conventionale!



Foto: Andrei Tobosaru

VIDEO! Hennessey CTS-V, acum si break... Noaptea Sunetului la Muzeul Porsche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x