Antena Căutare

O categorie de șoferi scapă de o taxă, pe 20 iunie! Cine va fi scutit de la plată

O categorie de șoferi din România va scăpa de o taxă, pe 20 iunie, de „Ziua Podului", a anunțat compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

O categorie de șoferi din România va scăpa de o taxă, pe 20 iunie, de „Ziua Podului", a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Anunțul se referă la vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse.

Șoferii acestor mașini vor fi scutiți de achitarea taxei de trecere a podului peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse, pe 20 iunie.

Data de 20 iunie a fiecărui an este considerată „Ziua Podului".

Potrivit Companiei Naționale de Admnistrare a Infrastructurii Rutiere, în această zi, autoturismele pot trece fără achitarea tarifului, în conformitate cu prevederile pct. 42 din Anexa nr. 3 Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse a Ordinului MT nr. 1836/2018.

Conform anexei, tariful pentru trecerea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse este de 14 lei pentru o trecere, pentru vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto.

Scurtă istorie a Trabantului... Clujul va avea cel mai mare cel mai mare centru de rulote de vânzare din Transilvania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x