Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru șoferi! Motivul pentru care vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare

Creșterea salariului minim pe economie, care a fost anunțată de curând de către ministrul Muncii, va duce la creșterea amenzilor. 

Creșterea salariului minim pe economie, care a fost anunțată de curând de către ministrul Muncii, va duce la creșterea amenzilor.

Astfel, în cazul în care salariul minim va crește, de la 1 ianuarie, așa cum a confirmat recent Ministrul Muncii, la 2.050 de lei și Guvernul nu va mai interveni asupra înghețării valorii punctului-amendă, așa cum a făcut-o pentru anul 2018, șoferii s-ar putea trezi cu amenzi semnificativ mai mari de plată anul viitor, scrie AvocatNet.ro. Mai exact, punctul-amendă va crește cu 60 de lei.

Ca urmare, de la 1 ianuarie, de la 145 de lei, cât e acum un punct-amendă, acesta va ajunge la 205 lei, pentru că atât reprezintă 10% din valoarea salariului minim brut stabilită de la 1 ianuarie 2019.

Lovitură pentru zeci de mii de șoferi! Vremea rea i-a din ultimele zile i-a trimis direct în service-uri... Anunțul de ULTIMĂ ORĂ ce-i vizează pe șoferi! Benzina şi motorina s-ar putea ieftini până la finalul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x