Antena Căutare

Carburantii s-au scumpit din nou. Un litru de benzina premium costa aproape 7 lei!

Viata devine tot mai grea pentru soferi. O noua scumpire a carburantilor a avut loc astazi. Atat Rompetrol, cat si Lukoil, au majorat preturile la benzina. Iar asta pare a fi doar inceputul.

Vesti proaste pentru soferi! Benzina si motorina s-au scumpit din nou. Sortimentul de carburant de top se apropie vertiginos de sapte lei litrul.

Astfel, compania Rompetrol a majorat pretul benzinei cu 5 bani pe litru. Varianta premium a companiei costa in prezent 6 lei si 86 de bani pe litru. Varianta ieftina a crescut de la 6.16 la 6.21 de lei. Si Lukoil Romania a majorat azi cu sapte bani pretul benzinei si al motorinei de top.

La Rompetrol, momentan, pretul motorinelor a ramas neschimbat: 6.23 lei/litru Efix Diesel si 6.54 lei/litru Diesel Alto 55.

Alte patru majorari ale pretului la pompa au avut loc in lunile iulie si august.

foto: Intact Images

Income Magazine revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Maniutiu – de la intervievat la intervievator... De ce laptele romanesc nu va mai avea loc pe rafturile magazinelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x