Antena Căutare

Petrom a scumpit carburantii pentru a 5-a oara in 5 saptamani!

Petrom a majorat astazi, pentru a 5-a oara in ultimele 5 saptamani, preturile carburantilor comercializati in statiile proprii cu 9 bani/litru. Cel mai scump sortiment de benzina ajunge in unele statii si la 6,75 de lei.

Pe 17 iulie, cel mai mare distribuitor de carburanti din Romania, OMV Petrom a crescut pretul benzinelor cu 9 bani/litru si pe cel al motorinelor cu 8 bani/litru. Pe 9 iulie, a fost al doilea val, cu 8 bani/litru. Pe 31 iulie, pretul carburantilor a mai fost "imbunatatit" cu 9 bani/litru, la fel cum s-a intamplat si pe 17 august. Iar joi, 23 august, Petrom a indexat din nou preturile, tot cu 9 bani/litru.

Prin urmare, numai in ultimele trei saptamani benzinele si motorinele au "castigat" 27 de bani. In urma acestor indexari, "Benzina standard 95" a ajuns la 6,15 lei/litrul, "Benzina Extra 99", la 6,57 lei/ litrul, "Motorina Standard", la 6,26 lei/litrul, iar "Motorina Extra", la 6,45 lei/litrul (preturile sunt valabile la statia Petrom Eminescu). Conform OMV Petrom, preturile carburantilor pot varia usor de la o statie la alta, in functie de mai multi factori, precum locatia, traficul, etc..

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara: Exista bani pentru reintregirea salariilor si pensiilor, dar creste si deficit... Guvernul a aprobat plata TVA la incasarea facturii. Vezi de cand intra masura in vigoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x