Antena Căutare

Danezii ucid din nou: Patru lei sănătoşi, omorâţi la ZOO

Grădina zoologică din Danemarca unde o girafă a fost ucisă şi tranşată în faţa copiilor este subiectul unui nou scandal. Patru lei perfect sănătoşi au fost eutanasiaţi la ordinul celor care au condamnat-o la moarte şi pe girafa Marius, relatează The Guardian.

Danezii ucid din nou: Patru lei sănătoşi, omorâţi la ZOO
| Hepta

Grădina zoologică din Danemarca unde o girafă a fost ucisă şi tranşată în faţa copiilor este subiectul unui nou scandal. Patru lei perfect sănătoşi, dintre care doi pui, au fost eutanasiaţi la ordinul celor care au condamnat-o la moarte şi pe girafa Marius, relatează The Guardian.

Conducerea grădinii zoologice din Copenhaga a motivat decizia spunând că cei patru au fost eutanasiaţi pentru a face loc unui nou mascul. Puii, în vârstă de 10 luni, au fost şi ei sacrificaţi pentru că nu puteau avea grijă de ei singuri şi nu ar fi supravieţuit după venirea noului mascul.

Animalele au fost ucise după ce, în prealabil, s-a încercat găsirea unui adăpost pentru ele.

VIEȚI FURATE LA ÎNĂLȚIME: Pasagerii din avionul companiei Malaysia Airlines, asfixiaţi la 14.000 de metri altitudine... Blonda de la drept! Reacţia ŞOCANTĂ a unor egipteni când văd o tânără mult prea sexy în campusul universitar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x