Antena Căutare

Imagini cu Regele Charles şi prinţul William salutând mulţimea care stă la rând pentru a-i aduce omagii Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea şi fiul său William au dat mâna cu oameni care au stat multe ore la rând, în centrul Londrei, pentru a-i aduce omagiu reginei Elisabeta a II-a. Cei doi au vorbit cu oamenii în apropiere de Lambeth Bridge.

Prințul William Galerie
Regele Charles și Prințul William au dat mâna cu oamenii care au venit să-i aducă omagii Reginei | Profimedia

Regele Charles și fiul său cel mare au salutat mulțimea și au vorbit cu oamenii. Cei doi i-au întrebat pe cei prezenți de cât timp așteaptă la coadă și dacă nu le e frig. Mai Mult, Prințul William i-a spus unui că Reginei nu i-ar fi venit să creadă câți oameni vin să-i aducă omagii, potrivit Reuters.

Citește și: Cei 8 nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a, priveghi la sicriul bunicii. Imaginile care vor rămâne în istorie

Ce le-au spus Regele Charles și Prințul William oamenilor care așteptau la coadă pentru a aduce omagii Reginei Elisabeta

“Nu i-ar fi venit să creadă ce se întâmplă acum, chiar nu i-ar fi venit. Este extraordinar”, s-a auzit Prințul William spunând.

Prințului William i-a atras atenția o femeie car eținea în brațe un urs Paddington. Fiul Regelui a fost fotografiat aringând ursulețul.

De asemenea, Regele Charles al III-lea i-a întrebat pe oameni de cât timp așteaptă la coadă, iar o femeie i-a răspuns că a meritat așteptare.

“Sper că nu aţi îngheţat prea tare”, a fost auzit spuând Regele Charles al III-lea în fața oamenilor care așteptau în centrul Londrei.

Citește și: Cum a reacționat Regele Charles când a fost apostrofat de un britanic: „Ne chinuim să ne încălzim locuințele”

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie 2022. Suverana Marii Britanii avea 96 de ani și din octombrie 2021 a început să aibă probleme grave de sănătate. Moartea Prințului Philip, bărbatul pe care l-a iubit enorm, a slăbit-o pe Majestatea Sa.

Astfel, după ce a fost internată în secret în luna octombrie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se odihnească la scurt timp după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala COVID-19 a slăbit și mai tare trupul deja în suferință al mamei Regelui Charles al III-a.

Din cauză că nu putea să participe la toate angajamentele regale, fiul său i-a ținut locul în mai multe rânduri.

A venit timpul ca Prințul Charles să fie încoronat Regele Charles al III-a, după un moment de profundă suferință provocat de moartea mamei sale. În doar un an și câteva luni, acesta și-a pierdut ambii părinți. Iată ce a transmis la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta, cea pe care o înlocuiește pe tronul Angliei.

Majestatea Sa a domnit 70 de ani și a fost reprezentată de 15 prim-miniştri. În timpul domniei sale au existat 14 preşedinţi americani, pe care i-a cunoscut, cu excepţia lui Lyndon Johnson.

Regina Elisabeta a II-a a fost fiica lui Elisabeth Bowes-Lyon (Regina Mamă Elisabeta) și a lui George al VI-lea al Regatului Unit. Elizabeth Alexandra Mary, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a născut pe 21 aprilie 1926, fiind primul copil al celui care urma să fie regele George al VI-lea.

Regina Elisabeta a II-a a devenit moştenitoare a tronului Marii Britanii când unchiul ei, Edward al VIII-lea, a abdicat pe 11 decembrie 1936, iar tatăl ei a devenit regele George al VI-lea. Ea avea 10 ani.

Cum a reacționat Regele Charles când a fost apostrofat de un britanic: „Ne chinuim să ne încălzim locuințele”... Portretul cu Regina Elisabeta a II-a pe care Casa Regală britanică l-a publicat în ziua funerariilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x