Antena Căutare

Site-ul Kremlinului, spart de hackerii Anonymous

Un grup de hackeri rusi, care sustine ca face parte gruparea Anonymous, a atacat miercuri site-ul Kremlinului, care a fost inaccesibil timp de aproximativ o ora.

Anonymous a revendicat atacul pe contul sau de Twitter, dupa care a postat imagini pentru a-si sustine afirmatiile. Iar un reprezentant al Kremlinului a confirmat atacul si a precizat ca si alte site-uri oficiale ale Guvernului au fost, de asemenea, atacate.

"Luam foarte in serios aceste amenintari si suntem pregatiti pe deplin. Sunt atacuri serioase, insa expertiza profesionistilor nostri nu este o gluma", a declarat oficialul.

Anonymous din Rusia a avertizat ca va ataca site-uri guvernamentale rusesti, luni, pentru a-si demonstra solidaritatea cu manifestatiile opozitiei. Atacu de miercuri vine la numai o zi de la "reincoronarea" lui Putin in functia de presedinte al Rusiei.

Un nou dezastru ameninta Ungaria: Rezervoarele cu noroi rosu de la Almasfuzito, instabile... Ziua Victoriei - Parada militara grandioasa, in Piata Rosie din Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x