Antena Căutare

A primit un bacșiș bizar, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris o clientă

O chelneriță din SUA a stârnit controverse în mediul online, după ce le-a arătat nota de plată de la o clientă. Mesajul pe care i l-a lăsat a indignat-o.

nota de plata restaurant
A primit un bacșiș bizar, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris o clientă | Shutterstock

Povestea ei a fost dezbătută de tabere pro și contra, când vine vorba de a primi bacșiș.

Citește și: Clientul a comandat și apoi a primit nota de plată. Nu i-a venit să creadă ce a putut să scrie chelnerul

A primit un bacșiș bizar, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris o clientă

Femeia le-a arătat internauților nota de plată în valoare de 32,76 dolari. Nimic bizar până aici, însă în dreptul scrisului și a cifrelor, clienta sa i-a lăsat și un mesaj scris, care nu a lăsat loc de interpretări: „Nu-i spui tu soțului meu 'dragă'”. Mai mult decât atât, chelnerița nu a primit niciun bacșiș în plus, scrie News.com.au.

Femeia a postat imaginea cu nota de plată în mediul online, unde a stârnit diverse reacții din partea oamenilor. În timp ce unii internauți susțin că bacșișul ar trebui eliminat definitiv, alții susțin că este normal să te adresezi cu apelative de tip 'dragă'.

Citește și: Cât costă un preparat în restaurantul din Constanța deținut de tatăl lui Ruby. Bărbatul a participat în trecut la Chefi la cuțite

"Știi de câte ori am fost numit de o chelneriță dragă? Ei bine, nu de multe ori. Dar atunci când se întâmplă, pare să fie doar o parte din vocabularul obișnuit al ospătarilor", a spus cineva.

Cu toate acestea, un alt utilizator a susținut că aceste situații sunt motivul pentru care țările civilizate au abandonat în mare parte cultura bacșișului, preferând să ofere angajaților din sectorul serviciilor salarii decente și să elimine dependența de bacșiș. Această perspectivă a fost sprijinită de exemplul recent al unei alte chelnerițe care a avut parte de o experiență neplăcută în legătură cu bacșișul.

O femeie din SUA a mărturisit că nu i s-a lăsat niciun bacșiș, ci a primit în schimb o notă "nepoliticoasă" din partea clienților săi. Factura sa de 65,80 de dolari avea un mesaj scris, de tipul "Fără bacșiș pentru că a fost foarte nepoliticos să ne întrebi pe mine și pe soția mea dacă vrem să plătim separat???".

Chelnerița în cauză a fost uluită de comentariul clientului, pe care l-a descris ca fiind un bărbat în vârstă de aproximativ 50-60 de ani, care a venit cu o soție mult mai tânără. Ea a subliniat că politica restaurantului era de a întreba clienții dacă doresc să plătească separat, o regulă care a fost implementată după ce un alt angajat al restaurantului a avut o experiență incomodă cu doi părinți care au luat masa cu copiii lor.

O femeie a ajuns la spital cu simptome de răceală, dar doctorii au trimis-o la psiholog. Ulterior, a primit un diagnosti... A cumpărat pește și l-a pus sub un jet de apă. Ce s-a întâmplat apoi a speriat-o pe femeie | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x