Antena Căutare

Antonia s-a filmat în timp ce mănâncă, azi face o adevărată avere pe TikTok. Cât costă să o privești timp de un minut la masă

O femeie a reușit să uimească oameni din întreaga lume și a devenit un adevărat star pe internet. Inițial, aceasta glumea pe seama aspectului său fizic, dar azi face o adevărată avere.

femeie mancand Galerie
Femeia face o adevărată avere din imaginile cu ea mâncând | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei pe nume Antonia Graham, în vârstă de 25 de ani, din North West England (Marea Britanie). Femeia a devenit o adevărată senzație pe TikTok în luna aprilie a anului trecut.

Supărată să vadă că mulți râd de ea pentru faptul că are kilograme în plus, aceasta s-a filmat în timp ce îi „înfruntă” pe cei caare o critică, explicând faptul că se iubește fix așa cum e. Nu a durat mult și ea a devenit o adevărată senzație a internetului.

O tânără de care mulți râdeau a devenit o senzație pe TikTok și face lunar o avere doar filmându-se cum mănâncă

Pare greu de crezut, dar Antonia Graham a reușit să găseasăc rețeta succesului în cel mai neașteptat mod posibil. Într-o zi, tânăra s-a săturat să tot fie ținta glumelor celor care se amuză pe seama greutății sale, așa că a decis să facă un clip video în care îi pune la punct pe cei care o critică. Nu a durat mult și filmarea a devenit virală pe TikTok, acolo unde a adunat, într-un timp extrem de scurt, câteva milioane de vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o săptămână, Antonia a ajuns de la o simplă casnică, mamă a trei copii, la un adevărat star. Tânăra de 25 de ani a început să câștige o avere semnificativă mâncând burgeri, cartofi prăjiți, pui pane, pizza și alte mâncăruri comandate de la restaurantele de tip fast food. Oameni din întreaga lume stau în fața camerelor de filmat, pe o celebră platformă (unde fanii plătesc pentru a vedea poze și filmări cu un model sau artist), și plătesc bani pentru a vedea cum Antonia mănâncă porții uriașe de mâncare.

Citește și: O femeie și-a comandat un burger și a vrut să mănânce, dar a descoperit ceva ce a uluit-o. Peste ce a dat când a privit mai atent

„M-am zbătut mult cu greutatea mea toată viața, până anul trecut. Am obezitate morbidă. Țineam tot felul de diete și am făcut chiar și post negru cu apă timp de cinci zile, în speranța că voi pierde greutate. Nu am reușit, desigur. Totuși, anul trecut, am postat un clip video ce a devenit viral. Eram doar eu făcând glume la adresa mea atunci când imaginile au devenit virale și au fost văzute de milioane de oameni. Au fost și comentarii negative, dar au fost și oameni care mi-au lăudat atitudinea și inițiativa de-a închide gurile rele și de-a arăta că mă accept și mă plac așa cum sunt”, a dezvăluit Antonia Graham, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: O femeie și-a comandat mâncare, dar când livratorul i-a adus punga a făcut o descoperire uluitoare. Peste ce a dat

Azi, femeia lucrează doar două zile pe săptămânâ și spune că mulți plătesc doar ca s-o vadă cum mănâncă și se îngrașă. Consuă cam 3.000 de calorii la o masă, în cantități de mâncare fast food ce ar ajunge pentru toată familia.

Pentru a putea privi cum tânăra mănâncă, clienții plătesc zece lire sterline pe minut și, după o lună, Antonia Graham adună în cont în jur de 10.000 de lire sterline, adică o mică avere! Totuși, tânăra nu neagă faptul că, la pachet cu câștigul au venit și niște kilograme în plus.

Ce a anunțat o mamă că vrea să facă, pentru a se asigura că bebelușul său nu e schimbat la maternitate. Mulți au reacțio... La câte grade ar trebui să folosești mașina de spălat pentru a economisi energie electrică. Trucul care îți micșorează f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x