Antena Căutare

Când a auzit ce îi cere soacra, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a dezvăluit

O femeie a fost atât de surprinsă de ceea ce a putut să îi ceară soacra încât și-a luat inima în dinți și a dezvăluit totul pe internet. Oameni din întreaga lume au reacționat imediat când au aflat toate detaliile.

imagine cu o soacra Galerie
Femeia a dezvăluit ce cerere complet neașteptată a avut soacra ei | sursa foto: Profimedia

O soacră a reușit să își ia nora prin surprindere atunci când a îndrăznit să vină cu o propunere complet neașteptată. Când a auzit despre ce este vorba, tinerei nu i-a venit să creadă că așa ceva este posibil. Uluită, ea a dezvăluit totul pe internet și reacțiile nu au întârziat să apară.

Ce a putut să ceară o soacră unei femei, fără pic de reținere. Întâmplarea a devenit virală

Este cunoscut deja faptul că, de cele mai multe ori, între o soacră și o noră se pot naște tot felul de tensiuni sau pot există păreri sau viziuni diferite despre viață și diferite situații. Totuși, o tânără a crezut că nu aude bine atunci când soacra a venit la ea cu o propunere complet neașteptată. Surprinsă din plin, aceasta și-a luat inima în dinți și a decis să dezvăluie totul pe internet, pe un site celebru, ca să ceară părerile internauților. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

Citește și: O femeie privea pozele din albumul soacrei atunci când un detaliu bizar i-a atras atenția. Ce a putut să descopere

„Eu, soțul meu și copiii mei avem un câine din rasa Labrador, destul de în vârstă, pe care îl iubim foarte mult. Îmbătrânește și recent a fost atât de bolnav încât am ajuns să luăm în calcul inclusiv ideea să îl eutanasiem, ca să îi curmăm suferința. Din fericire, animalul și-a revenit și s-a refăcut. Totuși, conștientizez faptul că nu mai are foarte mult de trăit, căci este bătrân. Socrul meu era topit după câine, abia aștepta să stea cu el pentru noi și chiar ne-am dat seama că se laudă la cei din jur că animalul îl place pe el mai mult decât pe noi. L-am lăsat în pace să creadă asta, deși nu e adevărat.

Citește și: Ce a putut să-i facă o noră soacrei după ce femeia i-a aruncat cina gătită pentru întreaga familie. Soțul tinerei a ținut cu mama

Acum câteva luni, socrul meu a murit, din păcate. Cenușa lui a fost pusă într-o vitrină, acasă la soacra mea. În mod evident, ea a suferit mult. De curând, când câinele nostru a fost bolnav, ne-a zis că atunci când animalul moare, ar trebui să îi dăm ei cenușa, ca să o așeze lângă cea a soțului său. Am refuzat imediat, mai ales că nu doresc să iau înapoi cenușa câinelui meu. Și în mod sigur nu vreau să o văd lângă cea a socrului meu. Acum mă simt însă vinovată că am refuzat-o pe soacra mea, căci s-a supărat. Oare am procedat greșit?”, a scris femeia pe un site celebru, arată cei de la mirror.co.uk.

Reacțiile nu au întârziat să apară și mulți au spus că reacția ei a fost una potrivită, căci soacra nu avea niciun drept să ceară un astfel de lucru. Povestea a devenit imediat virală și a adunat numeroase comentarii de la oameni din întreaga lume.

Citește și: Alimente care pătează dinții. Cum să îți protejezi dantura

O tânără se simțea obosită și a crezut că e de la viața de student. Medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimba... Ce s-a ales de băiatul Mowgli după ce povestea lui a fost mediatizată. Adolescentul era batjocorit de oameni și prefera ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x