Antena Căutare

Ce și-a permis un român să facă în grădina blocului său. Imaginea pare desprinsă dintr-un film de groază

Un român i-a speriat pe trecători cu „decorațiunile” lui trăznite. Cum a amenajat grădină din fața blocului său fără să țină cont de cei care văd isprava lui.

colaj foto decoratiuni gradina bloc Galerie
Un român i-a speriat pe trecători cu „decorațiunile” lui trăznite puse în grădina din fața blocului | Instagram

Traiul la bloc are atât avantajele, cât și dezavantajele sale. În timp ce te poți baza pe un vecin la nevoie, există și acei locatari care vin întotdeauna cu idei trăznite. Un astfel de român a ajuns în atenția internauților după ce a ales o metodă inedită pentru a decora grădina blocului în care louiește.

Ce și-a permis un român să facă în grădina din fața blocului. Trecătorii care s-au apropiat să facă poze s-au speriat

Un român din Oradea a avut o idee inedită de a „decora” grădina din fața blocului în care stă. Dacă unii aleg să planteze flori, să creeze căsuțe pentru păsări sau chiar să pună diverse figurine, ei bine, acest locatar a depășit imaginația oricui.

El a așezat în curte mai multe prechi de blugi, care par sprijinite de diverse obiecte. Pe lângă faptul că mulți nu au înțeles scopul decorațiunilor bizare, trecătorii care s-au apropiat să facă poze s-au speriat.

Citește și: Ce mesaj a afișat „o familie serioasă” de români pe ușa apartamentului. Avertismentul pentru cei cu obiceiuri „neortodoxe”

Imaginea postată în mediul online pare desprinsă dintr-un film de groză și cum era de așteptat internauții au încercat să vină cu diverse explicații.

În timp ce unii utilizatori au asemănat „lucrarea” românului cu pictura lui Dali, alții au încercat să își explice motivul pentru care cineva ar pune mai multe perechi de blugi în grădina blocului.

De asemenea, au fost și internauți care s-au distrat copios, gâsind ipoteze.

„Aceștia erau locatarii care nu plăteau intreținerea la timp. Erau”, a glumit cineva.

„Fereasca Dumezeu să fii beat și să te uiți pe geam”, a mai precizat altcineva.

„Îmi aduce amintesc de tabloul ăla cu ceasuri făcut de Dali”, a remarcat un internaut.

„Poftim? 🤣 Nu că asta e top”, „Cine v-a murit aici?” sau „Așa de usucă rufele de acum înainte”, sunt doar câteva dintre reacțiile stârnite de imaginea care pare desprinsă dintr-un film de groază, surprinsă în grădina unui bloc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să afișeze un român în geamul casei sale. Trecătorii au pozat totul înspăimântați: „Casa lui Hannibal Lecter”

Astfel de cazuri sunt foarte des întâlnite și pare că românii au o pasiune pentru decorațiunile inedite din grădinile de bloc. În încercarea de a-și înfrumuseța împrejurimile, locatarii au tot felul de idei trăznite.

Un astfel de caz a făcut recent înconjurul internetului, grîdina de bloc a unui român a devenit un adevărat obiectiv turistic. Acesta a pus o fântână din lemn, numeroase ghivece cu flori, berze, păsări flamingo și alte figurinte de grădină, dar și mai multe manechine îmbrăcate.

Cât cere o menajeră topless pentru a face curățenie două ore. Tânăra taxează scump serviciile sale exclusiviste... Își prezenta acvariul, când internauții l-au atenționat că ar putea avea o boală gravă. Un semn de pe unghie a stârnit î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x