Antena Căutare

Chiar în ziua nunţii, o mireasă a trăit șocul vieții ei! A început să țipe și, imediat, un doctor s-a uitat la ceafa ei. A fost șocat!

În loc să ajungă în faţa altarului, o mireasă a ajuns la spital, chiar în ziua nunţii. Doctorul Edward Panacek, din Sacramento, a fost nevoit să o trateze pe Kelly chiar în ziua nunţii ei. 

În loc să ajungă în faţa altarului, o mireasă a ajuns la spital, chiar în ziua nunţii. Doctorul Edward Panacek, din Sacramento, a fost nevoit să o trateze pe Kelly chiar în ziua nunţii ei.

Femeia a început să aibă ameţeli şi halucinaţii de la primele ore ale zilei. La un moment dat, doctorul a rugat-o pe Kelly să-şi aplece capul şi să-şi dea părul la o parte. "Exact ce mă aşteptam!", a spus doctorul, potrivit realitatea.net.

După ce i-a desfăcut părul, a scos cu penseta o larvă de tăun, care măsura mai bine de un centimetru, care se instalase într-o zgârietură.

Video! Te-ai întrebat vreodată? Iată cum se vede lumea prin ochii unui daltonist: un univers întreg fără verde şi roşu... Idei pentru viitorii părinți! Află dacă și micuțul tău poartă unul dintre aceste nume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x