Antena Căutare

Desert de trei tone la Dresda, cu ocazia Craciunului!

Cu doua saptamani inainte de Craciun, germanii au intrat in atmosfera sarbatorilor in stil... specific. O uriasa prajitura de trie tone a fost expusa in orasul artelor din estul Germaniei, Dresda.

O garda de onoare in uniforme de epoca a "escortat" impunatoarea prajitura "Stollen", specifica Dresdei. Mai cunoscuta la noi sub numele de "chec", prajitura de aproape patru metri lungime si un metru inaltime a fost declarata, neoficial, cea mai mare delicatesa de Craciun din lume.

Dupa ce a fost admirata de sutele de oameni prezenti la eveniment, desertul gigant a fost impartit in mii de bucatele si savurat. Iar banii stransi in urma vanzarii vor fi donati unei fundatii care se ocupa de copiii bolnavi de cancer.

Targul de Craciun de la Dresda se desfasoara in centrul istoric al orasului, refacut dupa bombardamentele din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Copiii, cu gandul la alegeri: "Vrem multe jucarii si multe spatii de joaca"... VIDEO: A incercat sa evadeze, dar a ramas blocat intr-un perete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x