Antena Căutare

Dumnezeule, ce coșmar! Mirele și alți 12 membri ai familiei sale au murit într-un accident cumplit, în ziua nunții! Mireasa nu-și poate reveni din șoc

Un mire și alți 12 membri ai familiei sale și-au pierdut viața într-un accident teribil, ce a avut loc chiar în ziua nunții. 

Un mire și alți 12 membri ai familiei sale și-au pierdut viața într-un accident teribil, ce a avut loc chiar în ziua nunții.

Zece persoane au murit pe loc, în urma impactului devastator, iar mirele și alte două persoane s-au stins din viață în ambulanțe, pe drum spre spital.

Tragedia s-a produs în Vietnam, în timp ce grupul se îndrepta spre casa miresei, în provincia Binh Dinh, în dimineața zilei în care cei doi urmau să-și unească destinele, scrie Sky News.

Șoferul microbuzului în care se aflau cei decedați a suferit răni minore, iar acum autoritățile investighează cauza producerii accidentului teribil.

A vrut să arate că își poate băga mâna în gura unui crocodil, dar nu a ieșit bine! Cum a reacționat reptila. VIDEO ȘOCAN... S-a întors acasă după mai bine de 3 ani! El este primul om care a încojurat planeta pe monociclu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x