Antena Căutare

Moarta n-a murit decât la o săptămână după ce a fost declarată moartă. Caz sinistru la un spital! „A deschis ochii la morgă. S-a speriat și a căzut de pe masă”

O bunică din Rusia care a fost declarată moartă înainte de a muri a decedat, la o săptămână după ce s-a trezit într-o morgă.

Moarta n-a murit decât la o săptămână după ce a fost declarată moartă. Caz sinistru la un spital! „A deschis ochii la morgă. S-a speriat și a căzut de pe masă”
Moarta n-a murit decât la o săptămână după ce a fost declarată moartă. Caz sinistru la un spital! „A deschis ochii la morgă. S-a speriat și a căzut de pe masă”

Femeia, Zinaida Kononova, în vârstă de 81 de ani, a fost declarată decedată, inițial, pe 14 august, după ce a suferit o operație pentru un blocaj intestinal, într-un spital din sudul Rusiei.

Bunica a fost dusă la morgă, la ora 1:10. Acolo, în timpul nopții, s-a trezit și a căzut de pe o masă, speriată.

În jurul orei 08:00, femeia a fost găsită de o asistentă medicală și dusă la terapie intensivă, la un alt spital, în Kursk. Însă, bunica nu a supraviețuit mult. A murit la o săptămână după incidentul sinistru.

Acum, anchetatorii încearcă să afle dacă stresul de a se fi trezit la morgă i-a afectat femeii sănătatea, contribuind la decesul ei.

„Vor să se facă dreptate, pentru că oamenii nu ar trebui să se trezească după anestezie într-o morgă”, a spus avocatul familiei femeii, care a precizat că cere plata unor daune.

Medicii de la spitalul la care bunica Kononova a trăit experiența terifiantă insistă că femeia a fost „moartă, din punct de vedere biologic”, pentru o oră și 20 de minute, înainte de a fi trimisă la morgă.

Totuși, regulamentul lor arată că pacienții trebuie să fie decedați de cel puțin două ore înainte de a fi trimiși la morgă, potrivit Daily Mail.

O angajată de la morgă a trăit șocul vieții ei. Cum a fost posibil ca o bunică de 81 de ani ”să se trezească din morți”

După ce au descoperit că femeia este în viață, reprezentanții spitalului au sunat o nepoată a acesteia, spunându-i: „Avem o situație neobișnuită. Trăiește!”.

Nepoata femeii a întrebat medicii cum de a fot posibil și i s-a explicat că aceasta „a înviat, la propriu”.

„Am fost să o văd, după ce am primit vestea. Inițial, nu m-a recunoscut și nu și-a amintit că a fost operată. Însă, mi-a vorbit despre problema ei veche la un genunchi”, a spus ea.

Managerul spitalului a fost scos in funcție, iar interimarul a spus că medicul anestezist care s-a ocupat de caz este foarte îngrijorat și nu se știe ce se va alege de cariera acestuia.

Răzbunarea unei mirese. A aflat că logodnicul o înșela, chiar în ziua nunții. La altar, a dezvăluit totul: „Dragă Alex, ... La naiba, cu coronavirusul! Imagini dramatice! Au format un lanț uman, ca să salveze o viață! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x