Antena Căutare

O femeie a pozat pachetul cu mâncare pe care i l-a pregătit soțului ei pentru serviciu, însă un detaliu i-a scandalizat pe mulți

O femeie a pozat ce pachet cu mâncare i-a pregătit soțului său pentru serviciu, însă mulți au criticat-o. Ce detaliu i-a scandalizat pe mulți.

imagine cu o femiee imbracata in rosu Galerie
Femeia s-a confruntat cu numeroase reacții negative | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o femeie care a dorit să arate ce pachet de mâncare i-a pregătit soțului său. Nu s-a gândit în niciun moment că o simplă fotografie cu mâncarea va atrage un val uriaș de reacții negative la adresa sal.

O femeie a pozat pachetul cu mâncare pe care i l-a pregătit soțului ei pentru serviciu, însă un detaliu i-a scandalizat pe mulți

Sunt persoane care aleg ăs își cumpere ceva de mâncare în timpul pauzei de masă de la locul de muncă, dar sunt și persoane care preferă să vină cu pachetul pregătit de acasă.

O femeie a fost atât de mândră de masa pe care i-a pregătit-o soțului ei încât a decis să facă o poză la mâncare, ca să arate ce a pus la pachet, dar și să caute totodată idei și sugestii pentru viitoarele mese.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

Totuși, în niciun moment tânăra nu s-a așteptat ca fotografia ei să devină un adevărat motiv de critică și de reacții acide din partea internauților. Poza a fost publicată pe un grup de Facebook dedicat celor din Australia care vor să pregătească mese ieftine și gustoase.

Citește și: O femeie și-a comandat un burger, dar a descoperit ceva ce a speriat-o. Peste ce a putut să dea

În imagine se poate vedea ce a pregătit soția pentru partenerul ei: o casoletă cu cârnați, cașcaval și biscuiți, un baton de cereale, un măr, o banană și o portocală și o altă casoletă cu sandvișuri. Toate acestea erau pregătite pentru soțul ei, muncitor în construcții. Femeia a pozat totul și a dorit să arate ideea ei de masă sănătoasă, proaspătă și avantajoasă la preț. Totuși, nu mâncarea în sine i-a enervat pe mulți dintre internauți, ci ideea că femeia pregătește bărbatului mâncarea, ca și când el nu o poate pregăti el singur, ca un adult, au informat cei de la mirror.co.uk.

„Acum trebuie să îi hrănim și în timpul zilei?”, a zis una dintre persoanele care au avut o atitudine critică.

Au fost însă și internauți care au luat apărarea femeii și au exprimat ideea potrivit căreia nu este nimic greșit în a pregăti pachetul pentru serviciu al partenerului de cuplu.

„Dacă nu vrei să pregătești masa pentru soțul tău nu ești obligată să o facă, însă nici nu trebuie să te iei de alții. Pur și simplu treci peste”, a fost reacția unei persoane.

În ce oraș este ilegal să mori, dar și să (te) naști. Ce alte legi stranii sunt implementate și de ce... O femeie a descoperit în casa ei, chiar în spatele oglinzii de la baie, o cameră „secretă”. A filmat tot și a arătat dov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x