Antena Căutare

O femeie renova casa când a făcut o descoperire terifiantă. Ce sunt „tentaculele negre” surprinse sub scândurile din podea

Femeia își ajuta prietena să renoveze, dar nu se aștepta să facă această descoperire. După ce s-a uitat sub podeaa, a scos imediat telefonul să fotografieze. Îngrozită, aceasta le-a cerut sfatul internauților.

imagine cu mucegai ca niste tentacule negre pe podea
O femeie renova casa când a făcut o descoperire terifiantă. Ce sunt „tentaculele negre” surprinse sub scândurile din podea | Facebook

O femeie care își ajuta prietena să renoveze casa a făcut o descoperire terifiantă. Acesta a scos imediat telefonul și a fotografiat „tenatculele negre” care au ieșit la iveală după ce au ridicat scândurile de pe podea. Îngrozită, ea le-a cerut și părerea internauților despre ce s-ar putea ascunde sub podea, de fapt.

Ce sunt „tentaculele negre” descoperite de femeie sub casă, de fapt

Hannah Sycamore, care locuiește în Melbourne, Australia, a făcut o descoperire tulburătoare în timp ce o prietenă de-a ei îi scotea scândurile de podea. După ce a postat o fotografie a ceea ce poate fi descris ca o pânză de păianjen neagră gigantică sau ca niște tantacule care se întind, ea a reușit să îi pună în dificultate și pe internauți. Alți utilizatori, însă, sunt convinși că știu exact ce este, notează unilad.com.

Aceasta a încărcat imaginea cu descoperirea terifinată pe un grup Facebook local, despre ciuperci și i-a întebat pe membri: „Aveți idee ce este asta?”.

Citește și: O femeie și-a cumpărat o casă și renova atunci când a descoperit ceva bizar ascuns sub covor. Peste ce a putut să dea

Poza atașată înfățilează „pânza neagră” tulburătoare care pare desprinsă dintr-un film de groază. Utilizatorii de pe rețeaua socială au venit cu tot felul de teorii, în timp ce alții au făcut câteva glume.

O persoană chiar a comparat tentaculele negre cu personajul „Venom” din filmele Marvel, în timp ce un alt utlizator a sugerat că arată ca o scenă din serialul de groază SF de succes.

Cu toate acestea, alții au venit cu câteva teorii concrete, sugerând că ar putea fi de fapt mucegaiul slime, mucegaiul negru sau chiar rădăcinile unui copac. Dintre toate aceste variante, mucegaiul negru ar fi chiar cea mai rea, fiind cunoscut pentru cauzarea unui multor probleme de sănătate, cum ar fi dificultăți de respirație și demență.

Adam Labrock, cunoscut drept „Head Fun Guy” de la Mushroom Co, a spus: „Nu e vorba de mucegai slime. Dar este posibil să fie mecegai negru”.

„Este probabil ceva la care trebuie să se uite un inginer structurist”, a mai adăugat acesta.

El a mai sugerat că Armillaria, care este un tip de ciupercă ce poate fi adesea găsită crescând printre rădăcinile copacilor, s-ar fi putut răspândi, scăpată de sub control, și s-a infiltrat sub podea.

Citește și: Un bărbat renova casa când a găsit un bilet ascuns în perete. I-a luat urma celei care l-a scris, dar nu se aștepta la ce a urmat

Dr. Patricia Kaishian, curatorul de micologie la Muzeul de Stat din New York din Albany, a declarat pentru New York Post: „Fără a examina ciuperca în sine (privind-o la microscop și căutând alte semnături în structură) nu pot fi 100% sigură.

„Dar aceasta arată ca miceliul ciupercii numită Coniophora Puteana, uneori numită și „putregaiul pivniței. Aceasta ar fi bănuiala mea, doar uitându-mă la poze”, a adăugat specialistul.

Aitana Lopez câștigă mai bine de 4.000 de dolari pe lună. Pentru cine ”lucrează” și cum este posibil când nu există în r... O mamă curăța camera fiului ei când a văzut aceste mici „ouă” înfiorătoare lângă pat. „Mă mănâncă pielea deja”. Ce sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x