Antena Căutare

Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai

Pe 21 mai 2024, sute de mii de români își sărbătoresc onomastica de Sf. Constantin și Elena. Spune-le ”La mulți ani” celor dragi cu ajutorul unei felicitări cu mesaj special. Iată ce imagini ilustrate poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram de Sf Constantin și Elena.

imagine cu o felicitare de la multi ani sfintii constantin si elena Galerie
La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Ți-am pregătit o mulțime de mesaje și felicitări pentru 21 mai 2024, când peste 1 milion de români își sărbătoresc onomastica. Spune-le ”La mulți ani” celor dragi cu ajutorul unei felicitări cu mesaj special | Shutterstock

Marți, 21 mai 2024, românii îi prăznuisc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, ca protectori ai credinţei creştine, slăviţi de creştinătate „întocmai cu Apostolii”. Vorbim despre una dintre cele mai importante sărbători din calendarul ostodox, în care peste 1, 75 de milioane de români își serbează onomastica. Dacă ai și tu prieteni sau rude cărora vrei să le urezi ”La mulți ani” de Sf. Constantin și Elena, alege un mesaj sau o felicitare-imagine pentru onomastica lor de pe 21 mai 2024.

Ți-am pregătit o selecție de mesaje și felicitări cu urări de Sf. Constantin și Elena 2024 care pot fi trimise atât membrilor familiei cât și colegilor sau șefilor. Le găsești în rândurile următoare și în galeria foto a acestui articol.

Mesaje pentru cei care își serbează onomastica de Sf. Constantin și Elena 2024

Spune „La mulți ani” de Sf. Constantin și Elena într-un mod inedit! Pe 21 mai 2024, credincioșii îi prăznuiesc pe Sfântul Împărat Constantin și pe mama sa, Elena. Dacă vrei să le fi alături prietenilor care poartă numele de Constantin, Eleana, Ilinca și alte derivate, ți-am pregătit mai multe felicitări speciale pentru această ocazie.

  • Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!
  • Bucură-te de viața ta cu zâmbete, nu cu lacrimi. Bucură-te alături de prieteni și nu te întrista dacă anii trec. La mulți ani fericiți!
  • La mulți ani! Îmi doresc ca toate dorințele și visele tale cele mai ascunse să se îndeplinească azi, de ziua ta. La mulți mulți ani!
  • Fie ca de ziua ta să ți se îndeplinească dorințele - orice ai cere - să primești, orice ai căută - să găsești, orice ți-ai dori - să ți se îndeplinească... azi, de ziua ta și în fiecare zi de acum înainte. La mulți ani.
  • Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!
  • Fie că bucuria pe care tu ai împrăștiat-o în jurul tău în trecut să revină toată asupra ta azi, de ziua ta. Ești minunată și îți doresc o onomastică superbă.
  • La mulți aaaani! Viața ta este pe cale să accelereze puternic și să explodeze în stratosferă. Pune centura de siguranță și asigură-te că te bucuri cât mai mult de această călătorie a vieții. Sunt cu gândul alături de tine.
  • Să ai o zi frumoasă şi să te bucuri de numele pe care îl porţi. Să fii fericit, iubit și bucuros. La mulţi ani!

Citește și: Tradiții și superstiții de Sfinții Constantin și Elena. Ce ai voie și ce nu trebuie să faci pe 21 mai

Felicitări cu numele Constantin de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook

Numele Constantin își are originile în limba latină și înseamnă „constant, statornic, stabil”. Cei care poartă acest nume au împrumutat aceste caraceristici și se presupune că sune persoane luptătoare și statornice în fața greutăților vieții.

În rândurile următoare, vei regăsi mai multe imagini cu urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 21 mai 2024, atunci când Biserica îi prăzmuiește pe Sfinții Constantin și Elena.

  • Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La mulți ani, Constantin!
  • Îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât! La mulți ani, Constantin!
  • La Mulţi Ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiasca fericirea dorită şi liniştea interioară.
  • La mulţi ani tuturor celor ce poartă numele sfinţilor împăraţi Constantin și Elena! Să vă călăuzească și vă vă ajute a urma calea spre Domnul!
  • La mulţi ani, Constantin, şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se indeplinească toate dorinţele.
  • De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Constantine!
  • Să-ți dea Domnul sănătate, judecata înțeleaptă, viață lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!
  • La Mulţi Ani Constantine şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.
  • La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!
  • Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranță să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  • Fie că bucuria pe care tu ai împrăștiat-o în jurul tău în trecut să revină toată asupra ta azi, de ziua ta. Ești minunată și îți doresc o onomastică superbă.
  • E ziua ta și îți doresc fericire și dragoste cât nu-ți poți imagina. Fie că toate visele tale să se transforme în realitate și fie că Domnul Noroc să te viziteze acasă cu daruri neprețuite. La mulți ani uneia dintre cele mai bune persoane pe care le-am cunoscut în viața mea.

Felicitări pentru sărbătoritele cu numele Elena. Spune-le „La mulți ani” într-un mod inedit

Prenumele Elena provine din limba greacă și înseamnă în traducere „cea solară, cea străluciă, cea luminoasă". O altă variantă românească des întâlnită este Ileana sau diminutivele Leana, Lenuța.

Iată câteva idei de mesaje și felicitări speciale pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 21 mai 2024, de Sf. Constantin și Elena.

  • Un cer albastru fară nori,/ În calea ta să fie,/ Să ai în viaţa numai flori,/ Noroc și bucurie! La Mulţi Ani!
  • Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește! La mulți ani, Elena!”
  • Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericită, te îmbrățișez cu toată dragostea.La mulți ani, Elena!”
  • Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena!
  • Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani din suflet!
  • Să-ți dea Domnul sănătate, judecata înțeleaptă, viață lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!
  • Astăzi, fiind o zi frumoasă, Și știind că-i ziua ta, În parfumul dimineții, Țin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii, Pentru ține a sosit; Îți doresc în a ta viață, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Să răsară-n calea ta, Iar acum, te rog, primește, LA MULȚI ANI din partea mea.
  • Cel care te iubește îți dorește ca Dumnezeu să te aibă în pază și să îți deschidă toate drumurile spre inima mea. La mulți ani!
  • Viaţa e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristeţii, ca o scânteie, an de an stingem şi totuşi fărâmă de viaţa nu e sfârşit pentru că aşa ne-a promis Domnul Isus, „Cine crede în Mine are viaţă veşnică”… fii binecuvântat… şi „La mulţi ani!”

Citește și: Când pică Paștele ortodox și cel catolic în 2025. Nu se întâmplă des să fie sărbătorit în aceeași zi

Ce nume românești sunt sărbătorite de Sf. Constantin și Elena

Peste 1, 75 de milioane de români își serbează onomastica pe 21 mai 2024, de Sf. Constantin și Elena. Dintre cei care își sărbătoresc ziua numelui 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana, iar majoritate bărbaților se numesc se numesc Constantin, alţi 80.037 poartă numele Costel, iar 33.386, Costică.

Alte derivate ale numelui Constantin care își sărbătoresc onomastica pe 21 mai 2024 sunt Codin, Codina, Constanța, Constantina, Constanțiu, Constina, Costache, Constandin, Costandina, Costa, Costas, Costea, Costel, Costelică, Costeluș, Costi, Costică, Costin, Dina, Dinică, Dinicu, Dinu, Tanța, Tanți, Tănțică, Tică, Ticu, Tina, Tinel, Tinu, Tinuț, Titel, Titeluș, Titi, Titișor.

De asemenea femeilor cărora trebuie să le urați „La mulți ani” de Sf. Constantin și Elena se numără și cele cu numele de Ela (Ella), Elenca, Eleni, Eleonora, Eli, Elina, Helena, Helenca, Helene, Heleni, Helinca, Ileana, Ilenuș, Ilenușa, Ilenuța, Ilina, Ilinca, Ilinuța, Leana, Leanca, Lena, Leni, Lenuș, Lenușa, Lenuța, Lina, Nora, Nuta, Nuți, Nuțica, Nuțisor.

Tradiții și superstiții de Sfinții Constantin și Elena. Ce ai voie și ce nu trebuie să faci pe 21 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x