Antena Căutare

A găsit un pui de animal înghețat și l-a luat acasă, crezând că e câine. Ce a descoperit peste câteva luni

Nu doar câinii iubesc din tot sufletul, dovedește un animăluț, găsit aproape fără viață, de către un bărbat cu suflet mare, care a decis să-l păstreze.

colaj de imagini cu un pui de lup
Nu doar câinii iubesc din tot sufletul, dovedește un animăluț, găsit aproape fără viață, de către un bărbat cu suflet mare, care a decis să-l păstreze. | Captura TikTok

Un bărbat a decis să salveze un pui care zăcea în zăpadă. L-a luat acasă și cucerit de iubirea pe care i-o oferă, a hotărât să-l păstreze. Câteva luni mai târziu, și-a dat seama că nu crește un câine, ci un animal sălbatic și periculos.

Citește și: Un nou diagnostic sever pentru Kate Middleton, după ce a aflat că suferă de cancer. De ce afecțiune suferă

A găsit un pui de animal înghețat și l-a luat acasă, crezând că e câine. Ce a descoperit peste câteva luni

Un bărbat a găsit un pui în zăpadă, plin de cristale de gheață. Animăluțul nici nu mișca, așa că a decis să-i dea o șansă și să îl ia acasă.

L-a pus într-o cutie din carton și l-a dus la căldură, unde a primit și hrană. Nu a durat mult și, în confortul casei, puiuțul a început să se joace.

Bărbatul a decis să-l păstreze și, pe măsură ce animălușul creștea, a început să observe faptul că are trăsături deosebite. Însă nu s-a concentrat asupra acestui lucru, ci a continuat să se bucure de iubirea pe care o primea de la puiuțul salvat.

Curând, însă, când animalul a ajuns la vârsta adultă, a realizat că este diferit față de un câine. Nu doar că urla la lună, dar postura sa era mai impunătoare.

Citește și: Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”

Medicii veterinari i-au confirmat că este, de fapt, un lup. Bărbatul nici măcar nu a luat în calcul să renunțe la prietenul lui, astfel că, având în vedere că era dresat și obișnuit cu oamenii, l-a păstrat.

La clipul cu povestea celor doi, un domn a spus că a crescut un pui de lup. ”Am avut un lup. L-am găsit când era pui. A fost cel mai loial, protector și iubitor animal de companie din toate timpurile. Niciodată nu a încercat să mă rănească.”, a scris el în secțiunea de comentarii.

Cu toate acestea, specialiștii atrag atenția că este periculos să crești un animal sălbatic.

”Un animal sălbatic chiar dacă este crescut în captivitate, este blând, se înţelege cu oamenii, la un moment dat instinctele lui vor prima.”, a spus medicul veterinar Lazăr Constantin pentru Observator.

În România, deţinerea animalelor sălbatice este permisă doar cu avizul direcţiei sanitar-veterinare şi pe o perioadă limitată de timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024. Despre ce este vorba și până când mai pot beneficia românii de ea... O femeie a lucrat timp de zece ani ca medic ginecolog fără a avea studii. De ce spune că este nedreaptă pedeapsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x