Antena Căutare

Ana Maria a murit la două zile după un medic a jignit-o și a trimis-o acasă! A lăsat un bebeluș orfan! Cauza decesului, uluitoare! „A făcut-o mironosiță și i-a spus că nu are nimic!”

Ana Maria Păduraru, o tânără în vârstă de 19 ani, a murit la două zile după ce a cerut ajutorul unui medic la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila, iar acesta a trimis-o acasă și a jignit-o, numind-o „mironosiță”.

Ana Maria a murit la două zile după un medic a jignit-o și a trimis-o acasă! A lăsat un bebeluș orfan! Cauza decesului, uluitoare! „A făcut-o mironosiță și i-a spus că nu are nimic!”
Ana Maria Păduraru și bebelușul ei.

Vineri, Ana Maria s-a simțit rău, motiv pentru care a mers la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila pentru a primi ajutor. Potrivit rudelor sale, fata de 19 ani a fost consultată de un medic căruia i-a povestit că are o durere care se lasă pe picior. Medicul i-a răspuns că nu are nimic și a trimis-o acasă.

În plus, Ana Maria ar fi spus familiei că medicul a numit-o „mironosiță” și s-a purtat urât cu ea.

Sâmbătă, Ana Maria, care născuse în urmă cu o lună, a început să se simtă și mai rău, motiv pentru care s-a întors la Urgențe și a fost internată. Părinții ei au cerut să fie transferată cu un elicopter la București, dar au fost refuzați.

Duminică dimineață, tânăra de 19 ani a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii din Brăila nu au mai putut decât să îi declare decesul.

Cauza inițială a morții, potrivit medicilor, a fost meningita, însă părinții au cerut o autopsie și așa au aflat adevărul șocant. Mai multe detalii, pe observator.tv.

Ministrul Sănătăţii: În momentul ăsta dacă cineva face AVC sau un infarct miocardic, problemele sunt enorme, pentru că s... Deţinutul de la Penitenciarul Mioveni care a evadat de la o unitate sanitară din Piteşti a fost prins de poliţişti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x