Antena Căutare

Avocatul familiei Melencu, primele declarații: ”Anchetatorii nu ne spun nimic. Nu știm dacă s-au prelevat probe ADN!”

Avocatul familiei Melencu, tânăra care a dispărut de acasă în luna aprilie, acuză că autoritățile nu comunică în cazul Luizei.

Avocatul familiei Melencu, tânăra care a dispărut de acasă în luna aprilie, acuză că autoritățile nu comunică în cazul Luizei.

De asemenea, acesta a explicat, la Antena 3, că familia fetei nu știe dacă s-au prelevat probe ADN pentru comparație și în cazul Luizei.

”Anchetatorii nu comunică. Nouă nu ni s-a spus absolut nimic. Am făcut plângeri, cereri, am revenit cu cereri la procurorul-șef DIICOT, procurorul general. Așteptăm să ni se răspundă (...) Noi am întrebat, familia nu știe ce s-a recoltat. A fost o recoltare de fire de păr în primul dosar. Fiind două victime, cel puțin așa cum declară această creatură, nu mi s-a explicat. ADN a fost comparat cu oasele și cu ce s-a găsit, cu al Alexandrei. Nouă nu ni s-a spus nimic. Este impardonabil. Aș vrea să se înțeleagă că nu este vorba de mai multe echipe. Echipa DIICOT central este cea care a spus mai plecăm puțin pe la București, îl plimbăm pe aici și închidem porțile”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Cătălina Buzoianu, omagiată de personalități ale culturii și teatrului: ”Ne despărţim de un creator cu uriaşă energie”... Litoralul românesc, lovit de o furtună violentă! Zeci de mașini și apartamente au fost distruse vijelia care a durat zec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x