Antena Căutare

Caz tulburător! Bărbat bătut de fratele mai mic, în comă, la spital! Medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient de tatăl său. Acesta se află acum în comă, după ce a fost bătut de fratele mai mic. 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient de tatăl său. Acesta se află acum în comă, după ce a fost bătut de fratele mai mic.

Nelu Dădacea, în vârstă de 44 de ani, a fost bătut crunt de fratele său mai mic și a ajuns de urgență la Spitalul Județean Vaslui. Ulterior, însă, a fost transferat la Iași, însă starea lui de sănătate e critică și medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire.

Pe 30 ianuarie, Nelu se afla în casa părintească, alături de tatăl și fratele său, Alin. Au consumat o cantitate de alcool însemnată, iar mai apoi cei doi frați s-au certat.

De la ceartă la bătaie n-a fost decât un pas. Nelu a fost bătut crunt de Alin, care, mai tânăr fiind, a reușit să-l lovească cu un corp contodent, în cap, pe fratele mai mare. Bărbatul s-a simțit rău după ce s-au bătut și a rămas în casa părintească. Dimineața, tatăl de 68 de ani, a mers să-l trezească, dar acesta era inconștient, fiind practic în comă, în urmă lovitorilor în cap primite de la fratele său.

“Ambulanța din Bârlad a fost solicitată să intervină în localitatea Alexandru Vlahută pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani care a fost victima unei agresiuni. Echipajul care a ajuns la fața locului a găsit pacientul inconștient, cu un traumatism cranio-cerebral sever, în comă profundă. Din declarațiile familiei reiese că agresiunea s-a petrecut în cursul serii trecute. Pacientul a fost intubat și ventilat mecanic, i s-au acordat celălalte îngrijiri medicale corespunzătoare și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgentă Vaslui” a precizat dr. Dan Ungureanu, conform Vremea Nouă.

Nelu Dădacea a fost imediat investigat la Computerul Tomograf, dar ce s-a descoperit i-a făcut pe medici să-l trimită imediat la Clinica de Neurochirurgie Iași. ”Pacientul a fost adus de Ambulanță inconștient, în comă de gradul IV. Investigațiile la CT au scos în evidentă un hematom masiv, starea pacientului fiind foarte gravă. A fost transferat la Clinică de Neurochirurgie Iași”, a precizat Ana Rinder, managerul Spitalului Județean de Urgentă Vaslui. Medici ieșeni sunt sceptici privind șansele de supraviețuire ale bărbatului.

IPJ Vaslui a deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri și alte violente. ”Am fost sesizați de către un bărbat din Alexandru Vlahut. S-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violente, dar în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei, se vor dispune măsurile legale în consecintă”, a precizat Bogdan Gheorghită, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bilanț nou de decese din cauza gripei! S-a ajuns la 63 de oameni morți! În ce orașe s-au înregistrat ultimele decese... Medic din Teleorman, bătut de rudele unei fetițe, care a murit în drum spre spital! Doctorul a fost amendat pentru că a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x