Antena Căutare

Ciolpani: O pensionară de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin! Ce explicație a dat bătrâna

Au fost momente de panică în localitatea Ciolpani din llfov, după ce o șoferiță de 77 de ani a intrat cu mașina într-un supermarket! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au devenit virale.

Ciolpani: O pensionară de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin! Ce explicație a dat bătrâna Galerie
O femeie de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din Ciolpani

În cursul zilei de miercuri, o pensionară în vârstă de 77 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat cu viteză într-un supermarket, făcând pagube semnificative.

O femeie de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din Ciolpani

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Martorii spun că o clientă s-a ferit din calea vehiculului în ultima secundă.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin și, în scurt timp, pe internet au început să apară fotografii realizate de martori.

citește și: Copil lovit de mașină, sub ochii familiei. Rudele l-au luat la bătaie pe șoferul vinovat și a agresat echipajul medical: "Băiețelul e în comă"

Imaginile au devenit imediat virale și toată lumea a dorit să afle ce s-a întâmplat, mai exact. Polițiștii veniți la fața locului au făcut lumină în acest caz.

Ciolpani: O pensionară de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin! Ce explicație a dat bătrâna

O femeie de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din Ciolpani

Femeia a făcut dezastru în magazin și zeci de produse au căzut de pe rafturi

„În această dimineață, în jurul orelor 09:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un supermarket de pe DN1 Ciolpani.

citește și: Cea mai mare pensie din România, cifre fabuloase! Cine este pensionarul cu mii de euro

La fața locului s-au deplasat polițiștii a stațiunii Snagov, pentru efectuarea de cercetări, iar din primele verificări aceștia au stabilit faptul că la volan se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 77 de ani, care în timp ce parca autoturismul, ar fi apăsat în mod greșit pedala de accelerație în loc de a frana intrând în suprafață vitrată a magazinului.

Din eveniment nu au rezultat victime, iar persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Femeia a fost sancționată contravențional conform OUG 195 pe 2002 cu amendă în valoare de 580 de lei și măsura complementară de trei puncte penalizare”, se arată într-o informare a Poliției.

1000 de premii pentru participanții la concursul Inspired Schools... Cât va dura o oră de curs a elevilor, în noul an școlar. Anisie: Vom face ca la examenele naționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x