Antena Căutare

Cluj: O asistentă a fost rănită, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier

O asistentă medicală a fost rănită, marţi, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs pe strada Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Ambulanţa, care avea semnalele acustice şi luminoase pornite, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit cu un autoturism.

”Accident la intersecţia str. Avram Iancu cu str. Calea Turzii, în care a fost implicat un autoturism şi o ambulanţă. Conducătorul ambulanţei ar fi pătruns în intersecţie pe culoare roşie a semaforului, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”, a transmis, marţi, IPJ Cluj.

În urma accidentului, o asistentă din ambulanţă, ocupantă a locului din dreapta, a suferit leziuni corporale, fiind transportată la spital.

ISU Cluj a precizat că asistentaa fost preluată de un alt echipaj, iar ambulanţa implicată în accident nu avea pacient.

Sursa : news.ro

Incendiu violent pe DN 1, la ieşire din Sinaia spre Buşteni - O cisternă cu 30 de tone motorină şi benzină a luat foc... Revoltător! Românilor care intră în țară li se cer, la graniță, sute de euro pentru a fi duși în județele de domiciliu, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x