Antena Căutare

Revelion ca acasă, într-o altă casă! Care sunt preferințele românilor în acest an

Revelionul ca acasă: într-o casă, dar departe de casă! Asta îşi doresc, mai nou, românii pentru minivacanţa de final de an.

Revelionul ca acasă: într-o casă, dar departe de casă! Asta îşi doresc, mai nou, românii pentru minivacanţa de final de an. Care este varianta cea mai relaxantă și ieftină pe care zeci de mii de români o aleg pentru sărbătorile de iarnă:

Oamenii au descoperit moda apartamentelor de închiriat pentru că nu mai vor preţuri mari pentru camere mici de hotel. Preferă acum apartamente la munte, în care au confortul de acasă: unul sau două dormitoare, bucătărie utilată, terase generoase. Există oferte şi pentru cei cu dare de mână: penthouse-uri în centrul Braşovului, cu jacuzzi pe terasă şi privelişte de invidiat, ale căror tarife pot depăşi 8.000 de lei pe noapte.

Aceaste opțiuni par a fi cele mai potrivite pentru un revelion perfect, în care toată lumea să se simtă bine la cumpăna dintre ani!
Intervievați, mai mulți propietari de apartamente recunosc că pentru luna decembrie, locuințele s-au rezervat mai ceva ca pâinea caldă.

În general, marea bătaie se dă pe apartamentele din centrul orașului, dar de aceeași popularitate se bucură și apartamentele de la marginea orașului care au un preț mai mic, ce ]mpacă turiști cu venituri mai modeste.
Avantajele unui apartament în regim hotelier
În primul rând ar fi preţul. În al doilea rând ar fi ora cu check in şi check out. Dacă iau mai multe nopţi negociază, mai scad din preţ şi în plus intimitatea.
Pentru cei cu dare de mână şi pretenţii, există şi apartamente de tip penthouse. Un fel de hotel cu 5 stele. O astfel de locaţie din Braşov, cu jacuzzi în aer liber şi cu o privelişte de vis poate depăşi însă 8000 de lei pe noapte.

Potrivit administratorilor, gradul de ocupare a apartamentelor în regim hotelier este de 90%, în fiecare an.

Sursă:Observator.tv

Crăciunul la un click distanță! Soluția ideală pentru a avea sărbători frumoase fără a mai pierde zile în șir... Există în România! Acesta este orașul din România în care un polițist local câștigă un salariu de peste 8.650 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x