Antena Căutare

Ultimă oră! Explozie sub o șosea din Brașov! Ce ar fi provocat deflagrația - FOTO

O explozie s-a produs sub o șosea din orașul Brașov, joi, iar primele informații arată că deflagrația a avut loc în urma unei avarii la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Ultimă oră! Explozie sub o șosea din Brașov! Ce ar fi provocat deflagrația - FOTO Galerie
Explozie sub o șosea din Brașov

În zona în care a avut loc explozia se înregistrează degajări mari de fum și persistă un miros înțepător. Aceasta a fost izolată.

Potrivit ISU Brașov, deflagrația s-a produs pe strada Avram Iancu, la numărul 36, iar în zonă se înregistrează degajări mari de fum și un miros înțepător.

Primele informații indică faptul că ar fi avut loc o avarie la rețeaua de distribuție a energiei eletrice, posibil din cauza unui scurt-circuit.Pompierii sunt pe teren și încearcă să identifice cauza exploziei.

La fața locului intervin o autospecială cu apă și spuma, un echipaj SMURD și un echipaj CBRN.

Zona a fost izolată și este așteptată și o echipă a companiei care se ocupă de distribuiția energiei electrice.

Buzău: Tânărul care şi-a incendiat fosta iubită, peste care a turnat benzină, condamnat la 24 de ani de închisoare/ Prof... Gheorghe Dincă face și acum legea la el în familie! Ce le-a interzis să facă: „Lumea e perversă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x