Antena Căutare

Gest șocant al unei tinere! Și-a mințit părinții că are cancer. Motivul pentru care a apelat la înșelătorie este revoltător

O femeie din Australia a petrecut 3 luni în spatele gratiilor, după ce și-a mințit familia și prietenii că suferă de cancer în stadiu terminal, pentru a obține bani.

O femeie din Australia a petrecut 3 luni în spatele gratiilor, după ce și-a mințit familia și prietenii că suferă de cancer în stadiu terminal, pentru a obține bani.

Hanna Dickenson, în vârstă de 24 de ani, a primit suma de 42.000 de dolari de la părinții ei, după ce le-a spus că are nevoie de tratament medical pentru o boală cruntă: cancer.

Părinții ei au primit mare parte din bani din donații de la prietenii lor, iar tânăra i-a cheltuit o în concedii. Judecătorii au numit această înselătorie ,,mizerabilă”, scrie BBC.

În fața instanței, tânăra a pledat vinovată în fața a 7 acuzații de obținere de bunuri prin înșelăciune.

,,Dorința oamenilor de a ajuta și încrederea socială a fost încălcată. Acești oameni au muncit din greu și au dat din buzunarele lor”, a spus un judecător.

Accident teribil în Teleorman! O persoană a murit, alte 11 sunt rănite, după ce un TIR s-a ciocnit frontal cu un microbu... Demisie la vârful Cambridge Analytica. A plecat de la conducerea companiei ce a preluat ilegal datele a 87 de milioane d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x