Antena Căutare

Google a lansat un doodle pe 7 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația cu broscuțe

Google a lansat un doodle pe 7 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația cu broscuțe.

Google a lansat un doodle pe 7 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația cu broscuțe
Google a lansat un doodle pe 7 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația cu broscuțe. | Google

Pe 7 mai 2024, Google a lansat o ilustrație cu broscuțe. Iată ce reprezintă cel mai recent doodle postat.

Google a lansat un doodle pe 7 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația cu broscuțe

Aprecierea profesorilor are o istorie îndelungată în Statele Unite. Liderii politici și educaționali au început discuțiile pentru o zi de cinstire a profesorilor în 1944. În 1953, Eleanor Roosevelt a convins cel de-al 81-lea Congres să proclame Ziua Profesorilor.

Congresul a declarat ziua de 7 martie 1980 drept Ziua Profesorului. Asociația Națională pentru Educație a continuat să respecte Ziua Profesorului în prima marți din martie până în 1985, când Asociația Națională a PTA a stabilit ca Săptămâna de apreciere a profesorilor să aibă loc în prima săptămână întreagă din luna mai.

Citește și: Google marchează ziua de azi, 6 mai, cu un doodle special. Ce reprezintă și în ce țări e vizibil

Ziua Națională a Profesorului, cunoscută și sub numele de Ziua Învățătorului, este sărbătorită în ziua de marți a primei săptămâni complete din luna mai. Această zi face parte din Săptămâna de apreciere a profesorilor, care are loc în prima săptămână întreagă din luna mai a fiecărui an.

Asociația Națională pentru Educație descrie Ziua Profesorului „ca fiind o zi pentru a onora profesorii și pentru a recunoaște contribuțiile de durată pe care aceștia le aduc în viețile noastre”. În fiecare an, NEA organizează concursuri pentru elevi și adulți pentru a le mulțumi profesorilor care i-au inspirat să fie cea mai bună persoană pe care o pot fi.

Google marchează ziua de azi, 6 mai, cu un doodle special. Ce reprezintă și în ce țări e vizibil... Localitatea din România unde cireșele sunt de trei ori mai ieftine. Este foarte aproape de București, iar românii dau de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x