Antena Căutare

În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: „Muntele Athos - Punte între cer şi pământ"

În Sâmbăta Mare, Antena Stars va difuza emisiunea documentar "Muntele Athos - Punte între cer şi pământ", filmată chiar pe Muntele Sfânt.

Colaj cu dima si preot Galerie
În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: "Muntele Athos - Punte între cer şi pământ", filmată chiar pe Muntele Sfânt | Antena Stars

Telespectatorii vor putea vedea imagini care nu au mai fost filmate până acum pe Muntele Athos, dar vor putea auzi şi poveştile incredibile ale călugărilor şi preoţilor care au lăsat în urmă toate cele lumeşti pentru a-şi urma chemarea.

O echipă Antena Stars a fost primită şi călăuzită pentru prima dată în locuri în care nu s-a mai filmat niciodată până acum. Dima Trofim a vizitat chilii vechi de peste 200 de ani, biserici săpate în munte, pe marginea prăpastiei.

În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: "Muntele Athos - Punte între cer şi pământ", filmată chiar pe Muntele Sfânt

Telespectatorii Antena Stars vor putea vedea locurile sfinte, dar vor putea auzi şi confesiunile unor oameni atinşi de harul divin. Vor putea face cunoştinţă cu Părintele Theologos, Chilia Intrarea Maicii Domnului în Biserică, de la schitul Lacu, cu monahul Siluan de la Chilia românească Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, cu călugărul Siluan din Republica Moldova, cu ierodiaconul Epifanie, de la Chilia „Izvorul Tămăduirii”, Părintele Dosoftei, fratele Părintelui Pimen, de la Chilia „Sfântul Artemie . Periplul pe Muntele Athos se încheie cu un interviu emoţionant oferit de fotbalistul Adrian Ilie, care, şi el, a fost alături de echipa Antena Stars când au vizitat Sfântul Munte.

Aflat pe Muntele Athos, prezentatorul Dima Trofim a primit şi răspunsul la cea mai importantă întrebare: de ce s-a stins din viaţă sora acestuia la o vârstă foarte tânără.

Emisiunea-documentar va putea fi urmărită în Sâmbăta Mare, de la 19.45, pe Antena Stars.

Masa de Paște la români 2024. Cât costă preparatele pentru masa de Paște dacă alegi să le comanzi... Cum circulă metroul și autobuzele de Paște 2024. Programul anunțat de Metrorex și STB pentru noaptea de Înviere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x