Antena Căutare

Jaf ca în filme surprins de camerele de supraveghere! Doi hoți sparg un seif și fură 40.000 de euro, la București

Un jaf precum în filme a avut loc la Bucureșți. Doi hoți au spart seiful unei firme, de unde au furat 40 de mii de euro. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Bărbații au vrut să se îmbogățească peste noapte, așa ca au ales calea cea mai ușoară, dar ilegală. Au dat o spargere. Nu s-au bucurat, însă prea mult de avuție că oamenii legii i-au prins rapid și au fost arestați.

Nou focar de coronavirus, apărut la Huși! 76 de persoane, infectate, într-un centru social

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce au fost prinși că au furat 40 de mii de euro dintr-un seif. Au sărit gardul unei firme din Capitală, apoi au forțat o fereastră. Momentul în care au intrat a fost surprins de o cameră video de supraveghere.

Imaginile au i-au surprins în acțiune și vede cum coboară și încep să caute seiful. Când l-au găsit, l-au tăiat și au luat toți banii pe care i-au găsit în el, mai exact 40 de mii de euro.

Pisica infractoare! Caz incredibil în Sri Lanka! O felină care fusese arestată pentru trafic de droguri a evadat din închisoare!

După ce au descoperit furtul, reprezentanții firmei au anunțat oamenii legii. Aceștia au făcut percheziții și i-au arestat pe cei doi bărbați de 40, respectiv 42 de ani.

Nou focar de coronavirus apărut la Huși! 76 de persoane infectate, într-un centru social... Maşina cu sicriul lui Emi Pian, escortată de jandarmi! Imagini cu cortegiul funerar! Unde va avea loc slujba de înmormân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x