Antena Căutare

Olt: Un bărbat de 76 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Judeţean

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a murit joi dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Judeţean Slatina, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 7 mai, în jurul orei 09.30, Poliţia municipiului Slatina a fost sesizată telefonic despre faptul un pacient al Spitalului Judeţean, în vârsta de 76 de ani, din comuna Schitu, judeţul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul V al secţiei în care era internat.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe unde cadrele medicale i-au făcut manevrele de resuscitare, dar în urma eforturilor depuse, el nu a putut fi salvat.

Pacientul era internat în Secţia de Cardiologie.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Sursa : news.ro

Cine poate contesta amenzile primite? Cele plătite, rămân bun plătite. Contestațiile ar putea să nu fie admise... Avocatul Poporului solicită includerea bolii COVID-19 în grupa bolilor infectocontagioase din categoria A, astfel încât ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x