Antena Căutare

Reacția lui Ilie Năstase când a fost prins de poliție băut la volan, în Capitală, cu o alcoolemie de 0,40 mg/l. Măsurile luate

Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Care a fost reacția lui după acest moment.

Reacția lui Ilie Năstase când a fost prins de poliție băut la volan, în Capitală, cu o alcoolemie de 0,40 mg/l. Măsurile luate Galerie
Fostul tenismen Ilie Năstase, amendat şi fără permis după ce a fost prins conducând băut, în Bucureşti. | Hepta

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii rutieri au oprit o maşină pentru control, în noaptea de joi spre vineri, pe o strada din Sectorul 1.

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Aceasta nu este prima dată când Năstase a fost găsit la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, potrivit News.ro.

Ilie Năstase avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat: "În România nu ai voie nicio bere"

”Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a arătat sursa citată.

Ilie Năstase a declarat, pentru Libertatea, că a fost oprit de poliţişti. ”Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Şi mi-au dat o amendă”, a afirmat el, adăugând că vrea să plece din România.

În mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului. După numai câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat.

Zilele acestea, un alt caz uimește opinia publică, Culiță Sterp a condus fără prudență în timp ce era beat, a provocat un accident rutier serios, cu o victimă transportată la spital și a fugit de la locul accidentului. În aceste clipe, Culiță Sterp se află în arestul poliției pentru 24 de ore, după ce a fost reținut joi seara.

Citește și: Ilie Năstase acuză sancționarea Simonei Halep sub pretextul rasismului. Reacția fostului jucător de tenis la aflarea acestei vești

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare în anul 2019 din cauza faptului că acesta conducea fără permis și a refuzat recoltarea probelor biologice

În iulie 2019, Năstase a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânare pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

Ilie Năstase a fost condamnat definitiv. Fostul mare tenismen rămâne cu pedeapsa de nouă luni și zece zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani, după ce magistrații Curții de Apel București au decis menținerea deciziei din prima instanță, soluția fiind, astfel, definitivă.

La judecarea apelului din 2019, Ilie Năstase le-a cerut judecătorilor reducerea sentinţei de 9 luni de închisoare, precizând, în faţa magistraţilor, că regretă faptele şi că, până la 35 de ani, nu a consumat alcool. Magistraţii au respins ca nefondate apelurile declarate de acesta.

Citește și: Ce mesaj a publicat Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, în seara în care acesta a fost reținut de poliție: "Am mai spus..."

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Părintele Calistrat, apărat de enoriași: „E o înscenare”. Susținătorii săi au lansat o petiție în mediul online... Rezultate Loto 20 noiembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x