Antena Căutare

Scandal intr-o parcare din Constanta! Un hot de masini, prins in plina actiune

Un furt in parcare s-a lasat cu scandal si oameni loviti cu masina. Proprietarul masinii pradate l-a surprins pe hot in actiune si n-a mai asteptat politia. L-a gasit in alta parcare, unde i-a si aplicat o corectie. In schimb, hotul i-a lovit sotia cu masina.

Mai intai, hotul isi urmarisera victimele si cu un dispozitiv au anulat semnalul telecomenzii cu care acestea isi inchideau masina.

Dupa ce a cautat bine prin spate, hotul a iesit cu o sacosa in mana. La fel de ralaxat, a pleacat spre masina lui. Dupa cateva minute, proprietarul masinii, sotia acestuia si inca un prieten, ies din supermarket.

Cei trei au mers imediat la paznicul hipermarketului. S-au uitat impreuna pe inregistrari si au vazut tot ce s-a intamplat. Atunci a inceput adevarata aventura. Dupa ce au anuntat politia, au plecat in cautarea hotului. L-au gasit repede, in parcarea altui hipermarket. Omul manca linistit, in propria masina.

Ghinionul lor si norocul hotului, care probabil n-ar fi scapat usor din mainile lor, e ca masina era pornita. Speriat, cel care devenise acum victima, a luat piciorul de pe frana. Masina a demarat si s-a izbit de un gard protector. Nu inainte sa o loveasca pe sotia pagubitului.

Din fericire, femeia a scapat cu cateva zgarieturi. La fel si sotul acesteia, care era in masina cu hotul. Cel mai sifonat a iesit chiar cel de la care a ponit totul. Barbatul are acum mana in ghips, cu fractura in trei locuri, si va sta dupa gratii cel putin 29 de zile pentru talharie si tentativa de omor. Daca va fi gasit vinovat risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Accident grav la Campionatul National de viteza in coasta! Un tanar a intrat cu masina in parapet... Ciupercile de sezon, mai scumpe decat carnea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x