Antena Căutare

Scene îngrijorătoarela școală! Elevi de clasa a opta s-au filmat în timp ce prizează un praf alb

Scene îngrijorătoare au fost filmate într-o şcoală din Bisitriţa-Năsăud. Mai mulţi elevi de clasa a opta prizează un praf alb într-o sală de clasă. Imaginile şocante au ajuns şi la poliţişti care au deschis o anchetă. Copiii le-ar fi spus părinţilor şi anchetatorilor că, de fapt, s-au jucat cu creta.

Pe una dintre băncile sălii de clasă, un elev de clasa a opta pregăteşte un praf alb. Colegul lui inhalează o parte din substanţă, încurajat de alţi copii. Gestul şocant a fost filmat şi a scandalizat mii de părinţi pe reţelele de socializare. Iar astăzi, imaginile au ajuns şi la inspectorii şcolari.

Elevii le-au spus părinţilor şi profesoriolor că s-ar fi jucat cu cretă, dar deocamdată nu se ştie ce substanţă era.

Ancheta va stabili dacă a fost o joacă ori consum de droguri. În România, în ultimii ani, fenomenul substanţelor interzise a luat amploare mai ales în şcoli şi în licee.

În România, sunt aproximativ 650 de mii de consumatori de droguri tineri, potrivit datelor de la Agenţia Naţională Antidrog.

Corina, victimă a incendiului de la Colectiv, reacție drastică după imaginile făcute publice după patru ani: ”Nu e un mo... Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de moartea creatorului de modă. Femeia nu poate să accepte că fiul ei nu mai e: ”Mi-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x