Antena Căutare

Toată lumea le consumă, dar puțini știu cât sunt de nocive. Cele mai periculoase alimente de pe masa de Crăciun

Bogate în aditivi și coloranți, multe alimente de Crăciun pot fi dăunătoare când fiecare manancă din toate cât poate, acestea pot deveni un adevărat pericol pentru sănătate. Pielea de curcan și pui este plină de grăsimi săturate și înainte de a fi unsă cu ulei și pusă la cuptor. Evita pielea, deoarece grăsimile pot contribui puternic la creșterea nivelului de colesterol, într-o perioada în care oricum cedezi unui număr mai mare de tentații.

Imagini înfiorătoare. Cum arată acum locul execuției soților Ceaușescu... Vremea de Crăciun va fi caldă, cu temperaturi de până la 15 grade! Doar la munte vom avea zăpadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x