Antena Căutare

Tragedii în lanț pe şosele din România noaptea trecută! Neatenţia la volan, dar şi alcoolul au făcut victime

A fost o noapte de coşmar pe şosele din România! Neatenţia la volan, dar şi alcoolul au făcut şi de această dată victime. Alături de aceste probleme se alătură calitatea slabă a drumurilor din ţară, care lunar ucide zeci şoferi şi pietoni.

O clipă de neatenţie! Atât l-a costat viaţa pe un bărbat din Satu Mare, după ce maşina în care se afla ca pasager a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a ieşit de pe şosea şi s-a oprit fix într-un stâlp de pe marginea drumului. Şoferul autoturismului s-a ales şi el cu răni grave.

Este vorba de un accident de circulaţie în urma căruia o persoană de sex masculin a decedat, iar una a fost rănită grav.

Tragedie şi pe DN 71, în judeţul Dâmboviţa, noaptea trecută. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Şoferul se afla în autoturism cu cei doi copii ai săi, iar din cauza vizibilităţii reduse, nu a observat victima. Poliţiştii fac acum cercetări şi trebuie să stabilească toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Iar în Bistriţa-Năsăud, doi tineri pot spune că s-au născut pentru a doua oară, după ce o camionetă care transporta cherestea a lovit în plin maşina din care abia coborâseră. Un al treilea tânăr, rămas în maşină, a fost găsit încarcerat de pompieri.

Salvatorii au fost nevoiţi să spargă parbrizul autoturismului pentru a-l scoate pe tânăr. Din fericire nu a suferit răni grave.

Şoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Leacuri băbești de care să te ferești: Îți pot face mai mult rău decât bine... Anunțul Tarom! Ce se întâmplă cu biletele de avion care au fost achiziționate, după ce s-a decis anularea zborurilor din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x