Antena Căutare

Un bărbat din Cluj s-a revoltat când a privit bonul fiscal și a descoperit că a plătit „taxa de gătit” pentru mâncarea comandată

Un bărbat și-a cumpărat ceva de mâncare de la o carmangerie din Cluj și nu mică i-a fost surpriza atunci când a privit bonul fiscal și a realizat că a plătit o „taxă de gătit”.

barbat care tine bon fiscal in mana
Când a privit bonul fiscal, clujeanului nu i-a venit să creadă | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat care a decis să își cumpere ceva de mâncare de la o cunoscută carmangerie din Cluj. Fiindcă era un client fidel, omul știa cu exactitate prețurile, așa că a fost uimit când și-a dat seama că există o diferență mare la preț față de zilele trecute.

Abia după ce s-a uitat mai atent la bonul fiscal a realizat faptul că plătise inclusiv o „taxă de gătit”. Omul a arătat poză cu dovadă, iar mesajul său a devenit viral și a stârnit un val de reacții în mediul online.

Un bărbat din Cluj și-a cumpărat ceva de mâncare și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că a plătit o „taxă de gătit”

Este cunoscut deja faptul că nu doar chiriile și prețurile locuințelor au crescut în Cluj, ci și prețul la alimente și servicii. Totuși, un bărbat a rămas mut de uimire atunci când a realizat că a plătit „taxă de gătit” pe mâncarea cumpărată de la o cunoscută carmangerie din oraș.

„Venise ora de prânz și m-am gândit să mă duc pe strada Dunării, să mănânc la Moldovan, unde mâncasem întotdeauna porția de ceafă cu cartofi prăjiți, maxim 20 de lei plăteam întotdeauna.

Citește și: O femeie din Cluj a dezvăluit ce a ajuns să facă, din cauza gălăgiei vecinilor săi. Mesajul a devenit viral

Azi am decis să cumpăr piept grill tot cu cartofi. Carnea 11 lei, cartofii 7, scăpasem iarăși sub 20 de lei. Preț final?! 27 de lei…

Zicea doamna: păi știți că de ieri s-a schimbat și s-a decis să fie taxă de cuptor...Taxa de cuptor de 8 lei!!! Moldovane de mâine închiriezi pui taxa și pe furculiță și cuțit sau de șezut?

Nesimțire! Taxe pentru proști... vor pierde jumătate din clienți, majoritatea taximetriștilor mănâncă acolo”, a relatat bărbatul pentru știridecluj.ro.

Ulterior, carmangeria respectivă a oferit nu doar explicații celor de la publicația menționată, ci totodată a transmis și un drept la replică, prin care a încercat să explica faptul că și înainte de această taxă, clienții plăteau o sumă pentru serviciul de gătire.

Citește și: Un șofer din Cluj a fost uimit de ce i-a ieșit în față pe drum: „La ce prețuri sunt cred și eu că încep să apară și din astea”

Mai mult decât atât, câteva zile mai târziu, un alt tânăr a fost uluit să descopere că pe bonul său fiscal, de la aceeași carmangerie din Cluj, apare și „taxa pentru gătit”. Iată mai jos bonul fiscal pozat și publicat pe Facebook de către respectivul client:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie din Cluj a dezvăluit ce a ajuns să facă, din cauza gălăgiei vecinilor săi. Mesajul a devenit viral... Cine sunt românii care pot beneficia de pensie din mai multe țări. Cât trebuie să muncească în străinătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x