Antena Căutare

Scene ca-n Vestul Sălbatic în Târgoviște. Doi şoferi s-au bătut în plină stradă, în faţa poliţiştilor şi a jurnaliştilor

Au fost scene ca în Vestul Sălbatic în centrul oraşului Târgovişte! Doi şoferi s-au luat la bătaie după ce s-au tamponat uşor în trafic. Şi-au împărţit pumni chiar sub ochii poliţiştilor, care au intervenit doar când au realizat că sunt filmaţi. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Pe strada transformată în ring, unul dintre şoferi este trântit dintr-o lovitură la pământ. Chiar şi când bărbatul de peste 60 de ani se prăbuşeşte, atacatorul continuă să îl lovească.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă intens circulată de aici, din Târgoviște, chiar în vecinătatea Primăriei. În momentul în care soferul autoturismului verde a vrut sa parcheze, celalalt s-a enervat și a ieșit acest scandal.

Şoferii au dat vina unul pe celălalt pentru scandalul izbucnit.

”Mi-a atins copilul.”, a strigat unul dintre șoferi, în timp ce celălalt s-a apărat: ”Urma să iasă o mașină din parcare. Am rămas pe loc așteptând să iasă mașina. Apoi dânsul a claxonat, a coborât, m-a tras din mașină și m-a lovit.”

Un echipaj al Poliţiei Locale, care trecea întâmplător prin zonă, a surprins scandalul. Legitimarea celor doi şoferi s-a transformat într-un circ general.

Cei doi conducători auto au fost sanţionaţi cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare pentru provocarea şi participarea la scandal.

Violenţa în trafic pare un fenomen de neoprit în România. Aseară, şi şoferul unui autobuz s-a luat la bătaie cu un tânăr care l-a şiacant pe o stradă din Vaslui. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. De la începutul anului, cei care îşi fac singuri dreptate în trafic riscă amenzi şi de peste patru mii de lei.

Semnal de alarmă pe tema creșterii vârstei de pensionare: „Nu veţi mai beneficia deloc de pensie!”... Programul Prima Casă revine în 2020 și va putea fi accesat doar de cei cu salarii foarte mici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x