Antena Căutare

Maroc: Un arbitru a fost suspendat pe viaţă din “greşelilor grosolane” de la un meci din prima ligă

Un arbitru marocan a fost suspendat pe viaţă din cauza “greşelilor grosolane” de la un meci din prima ligă, a anunţat, marţi, Federaţia de Fotbal din Maroc (FRMF).

“Ca urmare a prestaţiei proaste şi a greşelilor grosolane ale arbitrului Hicham Tiazi la meciul dintre Olympique Club de Khouribga şi Yousoufia de Berchid, de sâmbătă, 21 decembrie, contând pentru etapa a zecea a Botola Pro D1, potrivit raportului evaluatorului arbitrilor, depus la Direcţia Naţională de Arbitri. Şi cu aplicarea regulamentului disciplinar pentru arbitri şi a articolului 6.2 din statutul FRMF al arbitrului , s-a decis să se pună capă serviciilor arbitrului Hicham Tiazi în ceea ce priveşte practica arbitrajului”, se arată pe site-ul federaţiei marocane.

Tiazi, în vârstă de 44 de ani, a acordat la meciul de sâmbătă patru penaltiuri controversate, dintre are trei pentru aceeaşi echipă.

Olympique de Khouribga, care a beneficiat de trei penaltiuri, a câştigat meciul cu scorul de 4-1.

Sursa : news.ro

Williams şi Wozniacki, în premieră echipă de dublu, la turneul de la Auckland... Marius Șumudică, internat de urgență în spital: ”Doctorii nu vor să mă externeze!” Ce i s-a întâmplat antrenorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x