Antena Căutare

Programul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Meciurile se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY

S-a definitivat programul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Cele mai bune 4 echipe ale ediţiei 2023-2024 se vor duela, tur – retur, în luna aprilie.

colaj trofeul cupa campionilor liga camponilor asiei, cristiano ronaldo și jucători din liga campionilor asiei Galerie
Urmărește meciurile din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY | GettyImages

Al-Ain, Al-Hilal, Ulsan şi Yokohama sunt cele patru cluburi rămase în luptă pentru trofeul cel mai important în fotbalul inter-cluburi din Asia. Asta după ce Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, a fost eliminată dramatic, la penalty-uri, de Al-Ain, potrivit ObservatorNews.ro.

Citește și: Program Formula 1™, Marele Premiu al Chinei. Urmărește al cincilea weekend de spectacol de pe circuit, 19 – 21 aprilie

Programul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Meciurile se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY

În data de 16 aprilie, de la 19:00, exclusiv în AntenaPLAY, trebuia să fie meciul Al-Ain – Al-Hilal. Partida a fost AMÂNATĂ pentru miercuri, 17 aprilie, ora 19:00, din cauza ploilor abundente.

În data de 17 aprilie, de la ora 13:00, exclusiv în AntenaPLAY, meciul Ulsan – Yokohama.

Returul va avea loc săptămâna viitoare.

În data de 23 aprilie, de la ora 21:00, exclusiv în AntenaPLAY, meciul Al-Hilal – Al-Ain.

În data de 24 aprilie, de la ora 13:00, exclusiv în AntenaPLAY, meciul Yokohama – Ulsan.

Citește și: Cupa Mondială Macao 2024 se vede live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu

Mesajul lui Dan Petrescu, după eliminarea din Liga Campionilor Asiei

Jeonbuk a fost învinsă în returul cu Ulsan, scor 0-1, după ce în tur meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Antrenorul spunea că regretă că nu a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, mai ales că echipa sa de atunci a avut multe ocazii de a marca.

„E păcat că n-am putut atinge semifinalele. Privind în urmă la cele două meciuri, regret o mulțime de lucruri. Ne-am creat ocazii, dar nu le-am concretizat. Și am luat gol exact înainte de sfârșitul primei reprize. În ambele manșe, portarul lui Ulsan a jucat un rol important.

E dezamăgitor că am ratat acel penalty și n-am putut termina primul meci. Îmi pare rău pentru fani. Anul trecut, ne era greu să creăm ocazii de gol. Anul acesta, problema e că nu finalizăm ocaziile”, a spus Dan Petrescu.

Citește și: Ce a pățit Simona Halep la revenirea în circuitul WTA, după aproape doi ani de suspendare: „Nu le-am mai întâlnit înainte”

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

England Championship e live în AntenaPLAY. Meciurile transmise în acest weekend... A fost amânat meciul Al Ain - Al Hilal din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Când se joacă partida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x