Antena Căutare

Simona Halep, anunț de ULTIMĂ ORĂ: ”Medicii mi-au recomandat repaus!” Decizia radicală luată de tenismenă din cauza problemelor de sănătate

Simona Halep, care a câștigat trofeul de la Rolland Garros, a anunțat că nu va participa la turneul programat săptămâna viitoare la Eastbourne. 

Simona Halep, care a câștigat trofeul de la Rolland Garros, a anunțat că nu va participa la turneul programat săptămâna viitoare la Eastbourne.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, iar celebra tenismenă a invocat probleme de sănătate.

"Îmi pare rău să anunț că mă retrag de la turneul programat săptămâna viitoare la Eastbourne. Simt dureri la tendonul lui Achile, la care m-a accidentat în timpul Roland Garros-ului și încă nu m-am refăcut complet.

Doctorii m-au sfătuit să acord mai mult timp de repaus, în timp ce continui tratamentul. Mi-a plăcut mult anul trecut la Eastbourne și sper să ne vedem anul viitor. Mulțumesc pentru înțelegere și suport", a scris ea pe Facebook.

În urma acestei decizii, primul turneu la care va participa reprezentanta noastră după ce a câștigat Roland Garros 2018 va fi tot un Grand Slam, Wimbledon 2018, care se va desfășura în perioada 2-15 iulie.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Schimbare în topul favoritelor la câștigarea trofeului. Germania, cădere drama... ULTIMA ORĂ! FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Europa League. Roș-albaștrii au evitat numele grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x