Antena Căutare

Tatăl Cristinei Neagu a murit. Sportiva trece acum prin momente dificile

Cristina Neagu, una dintre cele mai mari sportive, trece acum prin momente dificile după ce tatăl ei s-a stins din viață.

cristina neagu pe teren Galerie
Pierderea imensă pe care a sufeit-o Cristina Neagu a făcut toată echipa ei să se strângă în jurul Cristinei, oferindu-i sprijinul de care are nevoie. | Hepta

Pierderea imensă pe care a sufeit-o Cristina Neagu a făcut toată echipa ei să se strângă în jurul Cristinei, oferindu-i sprijinul de care are nevoie.

Anunțul a fost făcut chiar de CSM București, clubul de care aparține Cristina Neagu, într-un comunicat distribuit pe rețelele de socializare.

Cristina Neagu trece acum prin momente dificile, după pierderea tatălui ei

Clubul CSM București i-a transmis un mesaj de susținere celebrei sportive.

Citește și: Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, câștigă cât un polițist local! Salariul i-a scăzut umilitor de mult de la 17.500 de euro/lună la 1.000 de euro/lună

”Întregul club CSM București este alături de Cristina Neagu în suferința provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, "Săgeata Albastră". Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanțe, Cristina!”, arată comunicatul CSM București, potrivit DigiSport.

Cristina Neagu este acum îndurerată și încearcă să își adune puterile pentru a trece peste momentele grele care o copleșesc.

Cristina a fost numită de 4 ori cea mai bună handbalistă din lume, de către IHF, în 2010, 2015, 2016 și 2018.

Pentru Cristina Neagu acesta este unul dintre cele mai grele momente din viața ei, mai ales că se întâmplă înaintea dublei cu Metz, în sferturile Ligii Campionilor.

Primul meci este programat la 28 aprilie, la București, iar returul este programat pe 5 mai, în Franța.

Citește și: Handbalista Cristina Neagu donează banii din vânzarea tricourilor CN8 către Crucea Roşie Română

Retrasă din națională la finalul anului trecut, Cristina Neagu a fost desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă a lumii. Sportiva a evoluat 17 ani în naționala României, cu care a obținut bronzul mondial în 2015 și pe cel european, în 2010.

Cristin Neagu a câștigat Ligii Campionilor în 2015, cu Buducnost (Muntenegru), acum visează să o facă și cu CSM București.

A fost aprinsă Flacăra Olimpică. Locul unde s-a întâmplat are o poveste uluitoare... Cine e Vlad Covaliu, campionul mondial la proba de sabie, la Campionatul Mondial de la Riad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x