Antena Căutare

Prognoza meteo 24 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

harta romaniei cu simboluri prognoza meteo pusa pe drapelul tarii
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile meteorologilor despre ziua de miercuri, 24 aprilie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 24 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea se va încălzi în Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, iar în rest valorile termice vor scădea față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe la începutul intervalului în jumătatea nordică a teritoriului și izolat în rest.

Începând cu orele prânzului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin înnorări accentuate, averse și descărcări electrice, local în vestul, nordul și centrul țării și izolat în rest, iar noaptea pe arii restrânse și în regiunile sud-estice. La altitudini foarte mari la munte vor fi precipitații mixte.

Citește și: Alertă meteo! Cod galben de ploi însemnate cantitativ și vânt puternic. Până când este valabilă informarea meteorologilor

Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări în prima parte a intervalului în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și nordul Munteniei și al Dobrogei, cu viteze în general de 40…50 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime în general între 3 și 13 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo pentru București, 24 aprilie 2024

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă va fi de 22…23 de grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 7…10 grade.

Alertă meteo! Cod galben de ploi însemnate cantitativ și vânt puternic. Până când este valabilă informarea meteorologilo... Prognoza meteo 25 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x