Antena Căutare

Luni şi marţi, de la 20:30, la "Poftiţi pe la noi", Răzvan Simion îi dă o nouă poreclă lui nea Mărin

Nea Mărin este, cu siguranță, vedeta autohtonă cu cele mai multe porecle. Gazdei emisiunii „Poftiți pe la noi!” i s-a spus în atât de multe feluri, încât pare să nu-l mai uimească nimic.

Nea Mărin este, cu siguranță, vedeta autohtonă cu cele mai multe porecle. Gazdei emisiunii „Poftiți pe la noi!” i s-a spus în atât de multe feluri, încât pare să nu-l mai uimească nimic.

Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1, a reușit să îl surprindă însă nu numai prin felul în care evită să facă treabă, cât și printr-o nouă modalitate de a i se adresa: „D’Artagnan”. Ce îl determină pe Răzvan să îi spună așa, telespectatorii vor afla urmărind emisiunea „Poftiți pe la noi!”.

Dacă atunci când vine vorba de muncă Răzvan găsește mereu soluții ingenioase de a excela doar la capitolul indicații, când trebuie să învețe să danseze pentru spectacolul caritabil organizat de Mihai Petre, nea Mărin nu mai acceptă nici măcar o secundă de chiul. Uimit de câtă energie are nea Mărin, Răzvan declară: „Zici că e Michael Flatley de Zimnicea. Mă mir că nu-l dor ligamentele”.

Dacă va reuși renumitul coregraf să îi învețe pe Răzvan și Dani să joace ca la carte dansuri populare, luni și marți, de la 20:30, la Antena 1.

Luni și marți, de la 20:30, la Antena 1! Răzvan și Dani fac armata la Breaza! Cheeky Girls, înrolate și ele... Răzvan și Dani și Cheeky Girls rânesc la vaci, mână oile și renovează o locuință la „Poftiți pe la noi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x