Preparate carne

Preparate carne

Cartofi în manta de bacon

- ingrediente -

  •  6-8 cartofi albi, medii
  • câte două felii subțiri de bacon/cartof
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • boia de ardei
  • 1 lingură zahăr

- mod de preparare -

 Cartofii se spală bine și se fierb cu cojă, în apă clocotită, în care adăugăm sare și zahăr.

Se trec apoi prin jet de apă rece, se curăță și se presară cu rozmarin și boia de ardei, iute sau dulce, după preferințe.

Se înfășoară în feliile de bacon, care se vor prinde cu scobitori la capete pentru a nu se deforma, se așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor,pentru 10-15 minute, până când baconul se rumenește și îmbracă frumos cartofii.

Se servesc calzi, cu brânzeturi, sau cu salată de legume.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe 

Redustore - aparate de bucătărie

vezi mai multe