Preparate carne

Preparate carne

Copănele de pui în crustă de muștar

- ingrediente -

  •  1 kg copănele de pui
  • 3 ouă mari
  • 2 linguri muștar
  • făină
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce și iute
  • zeama de la o lămâie mare
  • ulei pentru prăjit

- mod de preparare -

 Se îndepărtează pielea de pe copănelele de pui, apoi se stropesc cu zeamă de lămâie, se presară cu sare, piper și boia de ardei și se dau la rece pentru 20-30 de minute.

Ouăle se amestecă bine cu un praf de sare, muștar și o lingură de făină, obținând o pastă omogenă.

Copănelele de pui se trec mai întâi prin făină, apoi prin compoziția de ouă cu muștar și se rumenesc în ulei încins, întorcându-le pe toate părțile.

Se servesc cu orice garnitură și salată.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe 

Redustore - aparate de bucătărie

vezi mai multe 

Redustore - electronice mari

vezi mai multe