Preparate carne

Preparate carne

Raţă romantică - un preparat delicios

- ingrediente -

  •  1 kg piept de rață cu grășime
  • 500 g căpșuni
  • 1 rodie
  • 500 g zmeură
  • 250 g brânză dolce latte
  • 50 g nuci pecan
  • ulei de măsline
  • 150 g smântână
  • salată eisberg
  • oțet
  • sare
  • miere
  • 1 ardei iute

- mod de preparare -

  Pieptul de rață se presară cu sare, se crestează pe partea cu grăsime, dar fără a pătrunde grăsimea până la carne, apoi se așază în tigaia teflonată,pe foc și se rumenește pentru 3-4 minute, la foc iute, după care se întoarce pe partea cealaltă și se mai rumenește 1-2 minute.
Apoi, se va continua prepararea acestuia la cuptorul prîncălzit la temperatură medie, pentru 4-6 minute.
Se lasă să se tempereze și se feliază.
Pentru sos, se pune zmeura în recipientul blenderului, cu puțină miere, sare, puțin ulei, oțet și rondele de ardei iute și se mixează pănă se obține un sos spumos.
Brânza dolce delatte, se amestecă cu puțină smântână și nuci pecan, precum și cu frunze de salată și se decorează cu căpșuni.
Pieptul de rață se servește cu sosul de zmeură, alături de crema de brânză cu nuci și salată verde.
Să vă fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe 

Redustore - aparate de bucătărie

vezi mai multe