Preparate fără carne

Preparate fără carne

Tocăniţă de vinete

- ingrediente -

  •  3 vinete coapte şi scurse
  • 1 dovlecel
  • 3 cepe tăiate solzişori
  • 3 ardei tăiaţi fâşii
  • 1 morcov ras
  • 100 ml ulei de măsline
  • 3 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 0,5 kg roşii fără coajă
  • pătrunjel

- mod de preparare -

 Ceapa, morcovii, dovlecelul şi ardeii se pun la fiert în puţină apă, se lasă 15 minute, apoi se adaugă roşiile.
Când e aproape gata, se adaugă vinetele tocate, usturoiul, pătrunjelul şi uleiul de măsline.
Tocăniţa este bună servită caldă, singură sau cu pilaf.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe 

Redustore - aparate de bucătărie

vezi mai multe 

Redustore - electronice mari

vezi mai multe